Děsivá nehoda na slovenské dálnici má jednu oběť a šest zraněných. Kusy aut létaly vzduchem

Smrtelná srážka se stala v noci na pondělí na dálnici D1 na sjezdu na Považskou Bystrici. Řidič Fordu Galaxy nečekaně zastavil kolmo přes dva jízdní pruhy. Po střetu s dalšími vozy byl na místě mrtvý. Kusy strojů se rozletěly až do vzdálenosti 200 metrů, napsala slovenská média.

Do auta, ve kterém se nacházel 49letý řidič, nejdříve narazil mikrobus značky Mercedes, dále osobní auto Škoda Fabia a následně i Volkswagen Passat, píše slovenský web Nový Čas.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMATTragická nehoda tří dodávek na Kolínsku: Na místě zemřel člověk, zasahovaly vrtulníky

Na místě zasahovalo deset hasičů a zdravotníci, kteří 49letému muži už nedokázali pomoci, píše Plus Jeden Deň. Dalších šest lidí utrpělo lehká zranění a skončili v nemocnicích v Považské Bystrici a v Trenčíně.

„Alkohol u řidičů nebyl zjištěn. Celková škoda na vozidlech vyjde asi na dvacet devět tisíc eur,“ popsala trenčínská policejní mluvčí Katarína Kuzmová. Vozidla jsou totiž v neopravitelném stavu, jelikož do sebe narazila takovou silou, že se jejich kusy rozletěly na všechny strany. Dálnice se kvůli nehodě musela na šest hodin uzavřít.

Mohli jste přehlédnout: Nehoda dodávek ochromila Kolínsko.

Tagy:
nehoda dálnice Mercedes-Benz bouračka Trenčín Bystřice Dálnice D1 Ford Galaxy Nový Čas