Zuzana Norisová utajila těhotenství. Těsně před porodem to odhalila v zábavní show

Slovenská herečka a zpěvačka Zuzana Norisová, která se do povědomí dostala díky hlavní roli Terezy ve filmu Rebelové, čeká miminko. Těhotenství se jí podařilo utajit až do osmého měsíce.

Zuzana Norisová je maminkou už sedmileté Julie. To, že jí na svět brzy přivede sourozence, se herečce podařilo díky současné situaci skvěle utajit, aniž by se o to musela nějak výrazně snažit. Herečka s partnerem, rovněž slovenským hercem, totiž žije na samotě nedaleko Prahy. To a pandemie zřejmě napomohlo milé tajemství utajit. Fanoušci Norisové si tak zkrátili čekání na jejího dalšího potomka, kterého by měla porodit už v lednu.

Že je Norisová v pokročilém těhotenství, vyšlo najevo v poslední epizodě televizní show Milujem Slovensko veřejnoprávní televize RTVS. I když jsou soutěžící v pořadu téměř celou dobu za pultíkem, těhotenství už ale neutajila a vlastně ani netajila.

Navíc slovenská televize vyšla herečce vstříc a za pultíkem jí přichystala i židli, kterou po dobu natáčení mohla ke svému pohodlí narozdíl od jiných soutěžících využít. V soutěžním týmu byl i její partner Ondrej Kovaľ a sestra Soňa, takže se herečka mohla opravdu cítit jako doma.

Tagy:
těhotenství těhotná Zuzana Norisová Ondrej Kovaľ Milujem Slovensko