Jsem už úplně alergická na otázku, zda čekám dítě, stěžuje si Patricie Pagáčová

Patricie Pagáčová v Sestřičkách

V dnešní době sociálních sítí může být svým idolům a oblíbeným osobnostem kdokoliv hodně blízko. Také se jich může na cokoliv zeptat. To platí i v případě herečky ze seriálu Sestřičky Patricie Pagáčové, která však dostává hodně často jednu a tu samou otázku, která ji dokáže už opravdu naštvat. A která to je?

V době omezení kvůli koronavirové pandemii se i slavné osobnosti musí přizpůsobit době. Patrície Pagáčová se snaží ujít každý den alespoň pět kilometrů, aby nezlenivěla. Práce totiž nemá tolik, na kolik byla zvyklá.

„Díky bohu aspoň natáčení seriálu Sestřičky Modrý kód pořád běží a všichni se modlíme, ať to tak zůstane. Přiznám se, že jsem vděčná i za Instagram a za všechny spolupráce na něm. Teď jich je víc než obvykle, ale pořád si snažím vybírat věci, které ostatní lidi nebudou tolik štvát,“ řekla otevřeně herečka.

Patricii sleduje na Instagramu půl milionu lidí, což ji samotnou překvapuje. Neřídí se totiž žádnými algoritmy jako pravé influencerky. „Někdy dám příspěvek, o kterém si říkám, jak je hezký a kolik bude mít lajků, ale prostě nic. A někdy dám něco, u čeho si říkám, že to raději možná smažu, a má to úspěch. Takže vlastně stále nevím, jak Instagram funguje, a možná v tom je u mě to kouzlo,“ přiznala s úsměvem.

Jaká otázka dokáže herečku vytočit?

Díky sociálním sítím mohou být fanoušci svým idolům blíž a zeptat se jich, na co chtějí. Na nejčastější otázku, kterou Patricie dostává, je ale už trochu alergická. „Nejvíc lidi zajímá, kdy budu mít dítě. Nevím proč. Pořád jsem nepochopila, proč je to tak důležité,“ řekla.

„Nikdo nedokáže pochopit, jak je možné, že jsme už rok po svatbě a nemáme dítě. Když už si tedy hrajeme na strašně hyperkorektní dobu, otázka na těhotenství by opravdu neměla být úplně běžná. Fakt nikdy nevíte, kdy se dotknete nějakého citlivého tématu. Nebo na to prostě žena ještě není připravena,“ vysvětlila herečka své rozhořčení.

Za normálních okolností by teď sympatická blondýnka jezdila po městech a pomáhala prostřednictvím svého kalendáře vybírat finanční prostředky na pomoc zvířatům v nouzi. Kalendář s autogramem herečky můžete mít doma i vy. Podrobnosti o soutěži najdete na našem Facebooku.

Tagy: