Ženu na Vsetínsku měl zabít její partner. Hodně pili, ten dům byl prokletý, líčí sousedé

Brutální vražda ženy ve Valašském Meziříčí

Svědci o násilné smrti ženy na Vsetínsku

Alkohol, hádky a zuřivé bitky. Tak mělo podle sousedů vypadat soužití 32letého muže a rok mladší ženy z Valašského Meziříčí. Jedna ze šarvátek skončila ženinou smrtí. Partner ji měl zraněnou odtáhnout do obytné zahradní chatky, kde ji údajně nechal zemřít.

Incident se měl odehrát v nenápadném domku na okraji Valašského Meziříčí. „Dvaatřicetiletý muž pod vlivem alkoholu po předchozí hádce fyzicky napadl svou o rok mladší, rovněž podnapilou, přítelkyni. Několikrát ji razantně udeřil pěstí do obličeje. Žena při útoku spadla na zem a udeřila se do hlavy,“ sdělila CNN Prima NEWS policejní mluvčí Zlínského kraje Simona Kyšnerová.

ČTĚTE TAKÉ: Průlom v případu ubodané představitelky synagogy v Detroitu. Policie zatkla podezřelého

Podle některých sousedů šlo o bezproblémové lidi, jiní ale naopak upozorňují, že se nejednalo o první případ, kdy v tomto domě neshody řešila policie.

„Tam se pilo a vždycky tam byl nějaký prů*er,“ uvedl pro CNN Prima NEWS jeden z místních. Podobného názoru byla i další dotazovaná: „Je to hrozné, ale ten domek je takový zvláštní. Asi je to tam nějaké prokleté.“

Policisté už podezřelého muže obvinili a v pátek se bude rozhodovat o jeho vazbě. „Krajští kriminalisté obvinili muže ze zvlášť závažného zločinu těžkého ublížení na zdraví s následkem smrti,“ uvedla Kyšnerová. V případě odsouzení hrozí obviněnému muži až 16 let za mřížemi.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Případ týrané dívky z Klatovska řeší soud. Nese si následky, míní znalci. Otci hrozí osm let

Tagy: