Covidový babyboom? Americký magazín napočítal 83 těhotných celebrit

Během pandemie a častých lockdownů jako by se roztrhl pytel s těhotnými celebritami. Na sociálních sítích se to jen hemží fotografiemi rostoucích bříšek a ultrazvuků. Podle českých gynekologů je ale babyboom jen jakýsi optický klam a větší nápor těhotných žen v posledním roce nezaznamenali. Je to tak ovšem i v zahraničí?

Americký magazín People vydal seznam těhotných celebrit nebo jejich partnerek a objevilo se v něm úctyhodných 83 žen. Jsou mezi nimi zpěvačky, herečky, modelky ale i pro české publikum méně známé influencerky nebo bývalé účastnice reality show. My jsme pro vás vybrali ty nejznámější:

Emily Ratajkowski

Modelka Emily Ratajkowski je bezpochyby nepřehlédnutelnou celebritou, která se nestydí ukázat nahé ženské tělo a jinak tomu není ani v těhotenství. Hlasitě také bojuje za genderovou vyváženost a na otázky, jestli její první dítě bude holčička nebo chlapeček, odmítá odpovědět. „Až našemu dítěti bude 18, řekne nám to samo,“ řekla pro magazín Vogue.

Ellie Goulding

Teprve nedávno své fanoušky potěšila milou zprávou i zpěvačka Ellie Goulding, která také čeká svého prvního potomka. „Hledám lepší slovo než, že se cítím ,žensky´, ale mám křivky, které jsem nikdy před tím neměla a užívám si to, i můj manžel si to užívá,“ řekla zpěvačka magazínu People.

Emma Stone

Také hvězda La La Landu Emma Stone s manželem Davem McCarym se těší na svého prvního potomka. Podle posledních fotografií z Los Angeles, kde hvězda žije, už je pěkně zakulacená. I když má na sobě černé šaty, pokročilé stádium těhotenství nezapře.

Meghan Markle

Mezi těhotné zahraniční celebrity patří neodmyslitelně i bývalá herečka a nyní manželka prince Harryho Meghan Markle. Ta se nedávno pochlubila, že čekají druhého chlapečka. „Můžeme potvrdit, že z Archieho bude velký bráška,“ řekl magazínu People mluvčí vévodů ze Sussexu.

Hilary Duff

Oblíbená herečka, zpěvačka a bývalá Disney hvězdička Hilary Duff přivede v roce 2021 na svět své třetí dítě. Fanouškům to oznámila prostřednictvím sociálních sítí. Na roztomilém videu ji její manžel Matthew Koma hladí bříško. „Rozrůstáme se. Tedy, především já,“ napsala k příspěvku.

Karolína Kurková

Na svého třetího potomka čeká i česká hvězda světového formátu. Topmodelka Karolína Kurková vypadá nádherně i s těhotenským bříškem, kterým se pochlubila na sociálních sítích. „Být potřetí těhotná, navíc v této době, je úplně jiná zkušenost,“ řekla magazínu Glamour.

Mena Suvari

Prvního potomka se dočká i herečka Mena Suvari, která se proslavila jako svůdná teenagerka v dramatu Americká krása. Magazínu People se svěřila, že její první vymodlené dítě ve dvaačtyřiceti letech bude chlapeček. „Přes všechna traumata, boj a veškeré pochybnosti si nás náš malý andílek nakonec vybral,“ napsala herečka na sociálních sítích.

Gal Gadot

Jednou z posledních kdo potvrdil požehnaný stav, je krásná herečka Gal Gadot alias Wonder Woman. Prozradilo ji nedělní udílení cen Zlatý glóbus. Radostnou zprávu před fanoušky neskrývala a to, že čeká už třetího potomka, potvrdila na Instagramu.

Babyboom v Česku:

Mezi české celebrity, které brzy přivedou na svět miminko patří například Zorka Hejdová, Katka Říhová, Emma Smetana, Linda Vojtová, Monika Leová, Martina Pártlová, Nikol Štíbrová, Patricie Pagáčová, Veronika Kopřivová, Eva Josefíková, Iveta Vítová nebo Gabriela Soukalová.

Tagy: