Bohuš Matuš si vzal o 30 let mladší Lucinku. Takhle vypadala svatba v dětském parku

Zpěvák Bohuš Matuš se oženil s o 30 let mladší Lucií Palkaninovou. Matku své dcery Natálky si vzal v areálu dětského zábavního parku. Obřadu se účastnila jen nejbližší rodina a přátelé, za svědka Matušovi šel producent František Janeček, Lucii muzikálová herečka Monika Sommerová.

Svá ano si partneři řekli ve 14 hodin. Matuš nasadil Lucii prstýnek s briliantem, sám na prst dostal obyčejný zlatý kroužek. „Je to nejkrásnější dárek, který jsem mohla k narozeninám dostat. A mám toho nejhezčího muže,“ popsala pro pořad Showtime na CNN Prima NEWS nevěsta po obřadu, na kterém byli jen nejbližší.

Krátkou výměnu slibů vystřídala oslava, na níž nechyběly další celebrity – například zpěvák Marian Vojtko s partnerkou.

Lucie podle informací Showtimu dorazila na obřad až na poslední chvíli, zato Bohuš už od poledne kontroloval, jestli je všechno připraveno, jak má. Svatbu si přáli mít venku, počasí jim ale nepřálo. Obřad tak nakonec proběhl ve vnitřních prostorách dětského zábavního centra Krtkův svět v Praze. „Jsme s Naty připravení, prší nám štěstí,“ hlásil před obřadem Matuš.

Přestože pár tvoří už několik let, rozhodli se se svatbou počkat, až bude Lucinka plnoletá, což je právě ve středu. Loni v prosinci se jim narodila dcera Natálka, která nemohla na obřadu chybět. Na sobě měla růžové šatičky a růžovou čelenku. Do růžovo-bílé byla na svatbě laděna i výzdoba, včetně dortu nebo balonků.

Tagy: