Bouček vybral nevěstu pro svého syna. Poslal mu vzkaz, který si má pustit v dospělosti

Libor Bouček v Show Jana Krause prozradil, jakou oklikou se dostal k moderování, i to, koho vybral synovi za manželku. Kraus se totiž nedávno stal dědečkem a právě na to, že by se jeho vnučka stala Boučkovou snachou, si dělá novopečený tatínek zálusk. Příchod nových členů rodiny řádně oslavily – stejně jako to chtějí udělat s plánovanou svatbou.

Bouček se dostal k moderování úplnou náhodou. Jeho směr se, co se studia týče, totiž v té době ubíral zcela jiným směrem. Studoval produkci na DAMU. „V rámci produkce jsem pak pracoval na nějakém televizním pořadu a stalo se, že nepřišli moderátoři. Když jsem to organizoval, dalo se to zařídit,“ řekl s úsměvem od ucha k uchu.

Bouček ale ihned přišel s řešením. „Tak jsem řekl, že bych to zkusil, a vlastně od té doby to dělám,“ vysvětlil, jaká náhoda ho dovedla od produkce k moderování, kterým se dodnes živí.

Přiznal, že je systematik nejen v pracovním, ale i v soukromém životě, což vzápětí dokázal. „(Syn) se narodil před 22 dny, v úterý šestnáctého ve 21:53 v katastru Královských Vinohrad na Praze 10,“ řekl s přesností moderátorovi Janu Krausovi. „Vy jste trochu přesystematizovaný,“ reagoval Kraus.

Sám se stal nedávno dědečkem. Přítelkyně jeho syna Davida, který s kapelou v Show Jana Krause hraje, přivedla na svět holčičku Ester. Její narození, stejně jako malého Alberta Boučka, v show pořádně oslavili. Nechyběly dorty – jeden modrý a jeden růžový – ani sklenička prosecca na přípitek.

Kraus nedal věno vnučce a Bouček synovi poslal poselství

Bouček se navíc nedávno nechal slyšet, že už má pro syna nevěstu. Měla by jí být právě malá Ester Krausová, což v zábavním pořadu jen potvrdil. „Byla to jedna z prvních reakcí, když se to Davidovi narodilo. Napsal jsem mu, že je dobré, že máme nějakou mladší holku,“ dodal Libor. Krájení dortů a oslavu s Janem a Davidem Krausovými přirovnal k přípravám na budoucí svatbu dětí.

„Tohle je jediné věno, co ta holka dostane,“ odvětil k malé oslavě Jan Kraus a dodal, že dnes už se věno děvčatům nedává a Krausovi jsou moderní rodina, která jde s dobou.

Bouček ale s určitou náhradou věna pro syna přišel. Poslal mu vzkaz k práci, který si má pustit, až bude dospělý. „Buď slušný a dělej, co chceš. Ať to přinese trošku peněz a hlavně ať máš z toho radost a ať je to legální,“ řekl na závěr Bouček a pobavil tím nejen Krause, ale i Terezu Kostkovou, která byla předchozím hostem.

Libora Boučka můžete potkávat na televizních obrazovkách jako moderátora pořadu Nový den na CNN Prima NEWS nebo každý pátek ve 20:15 v zábavné show Máme rádi Česko na Primě.

Tagy: