Brutální napadení v Náchodě. Agresor muže zkopal, snažil se ho hodit přes zábradlí

Po potyčce dvou mužů v Náchodě skončil jeden z nich v nemocnici.

Po potyčce dvou mužů v Náchodě skončil jeden z nich v nemocnici

Policie v Náchodě vyšetřuje případ brutální potyčky dvou mužů. Jeden z nich skončil v nemocnici, druhého police dopadla a nyní mu hrozí vězení. Celý incident zaznamenaly bezpečnostní kamery na náchodském vlakovém nádraží.

Konflikt začal slovní rozepří, která eskalovala, až mladší muž fyzicky napadl staršího. „Dvaatřicetiletý muž měl napadnout pomocí úderů a kopů čtyřicetiletého muže,“ uvedla pro CNN Prima NEWS mluvčí policie Lucie Konečná.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Brutální útok nezletilých dívek v Pardubicích. Zkopaly nás, strašně to bolelo, líčí Michaela

Na kamerovém záznamu je patrná brutalita, s jakou byl útok veden. Útočník chtěl staršího muže  dokonce hodit přes zábradlí. To se mu ale nepovedlo a na řadu přišla série několika kopů a úderů mířených na tělo a hlavu. Okamžitě po incidentu agresor z místa utekl a zraněný muž skončil v nemocnici, kam ho odvezla záchranka.

„U poškozeného byla zjištěna hodnota alkoholu 2,7 promile. U druhého muže nebyl zjištěn alkohol jelikož ho policisté vypátrali až po několika dnech na základě kamerových záznamů,“ doplnila mluvčí. Za trestný čin výtržnictví a ublížení na zdraví hrozí útočníkovi až tříletý pobyt za mřížemi.

Tagy: