Brutální vražda jedenáctileté dívky v Pasadeně. Pachatele prozradily zapomenuté klíče

Mladík zavraždil jedenáctiletou dívku u ní v domě.

Dívka přepadená v domě

Policie v americké Pasadeně vyšetřuje brutální vraždu jedenáctileté dívky. Podle vyšetřovatelů ji její soused uškrtil, sexuálně zneužil a schoval. Pachatel se sám prozradil, na místě činu totiž nechal své klíče, napsal web abc13.com.

„Tati, někdo klepe na dveře,“ tak zněl text poslední zprávy, kterou jedenáctiletá Maria Gonzalezová poslala svému otci. Ten jí rychle odpověděl, aby nikomu neotvírala, protože je v práci a nemůže přijít domů. Dívka ho ale zřejmě neposlechla.

„Poslal jsem příbuzné, aby ji šli zkontrolovat, ale nenašli ji,“ popsal otec dívky Carmelo Gonzalez. Když přijel z práce domů, čekal ho šok. Našel Marii nacpanou v tašce, píše web abc13.com. „Nalezl jsem ji mrtvou. Schovanou pod postelí,“ svěřil se nešťastný otec.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Padne výjimečný trest? Žena porodila do záchodu, holčička zemřela. Podle soudu jde o vraždu

Vrah na Marii zaklepal krátce poté, co ji její otec nechal samotnou doma. Policie tušila, že ji mohl sledovat a možná i žil poblíž. To se jim brzy potvrdilo. Pachatel totiž na místě činu zanechal stopy.

„Ztratil tam klíč, což bylo pro nás klíčové. Vyšetřovatelé zjistili, že nepatří do bytu. Zkoušeli jsme tím otevřít další dveře v komplexu a podařilo se,“ uvedl vyšetřovatel Josh Bruegger.

Policie poté označila jako hlavního podezřelého osmnáctiletého Juana Carlose Garciu-Rodrigueze, uprchlíka z Guatemaly, který hranice USA překročil teprve v lednu.

Mladík po činu uprchl. Policie ho zadržela v Louisianě – k vraždě jedenáctileté dívenky se přiznal. „Neoddychnu si, dokud nebude spravedlnosti učiněno zadost,“ dodal otec dívky.

Stejně jako vrah pocházela z Guatemaly i Maria. Do komplexu, kde žije úzká guatemalská komunita, se rodina přestěhovala před třemi měsíci. Otec s dívkou dorazili do USA už před lety. Chtěl pro ni lepší budoucnost.

SLEDUJTE TAKÉ: Zprvu to byl poměrně obvyklý rodinný spor. Otec se nepohodl se synem z předešlého manželství a ten dostal strach, že by mohl být vyděděn. Místo urovnání konfliktu se ale Pavel Nárožný rozhodl pro mnohem brutálnější řešení.

Tagy:
Krimi zprávy krimi vražda násilí Pasadena Carmelo Gonzalez Josh Bruegger