Brutální vražda na Karvinsku: Muž měl zabít svou exmanželku i oba jejich psy

Muž měl zabít svou exmanželku i oba jejich psy

Vražda na Karvinsku

Kriminalisté vyšetřují vraždu 36leté ženy z Rychvaldu na Karvinsku. Podezřelým je údajně její bývalý manžel, který se po činu podle dostupných informací, pokusil o sebevraždu a skončil s vážným zraněním v nemocnici. Obviněn ale zatím ještě nebyl.

To, co jsme slyšeli od místních lidí v Rychvaldu, je děsivé. Na podlaze v nenápadném domku leželo bezvládné tělo ženy v tratolišti krve. Poblíž byli i 2 mrtví psi a ve velmi vážném stavu její o 11 let starší exmanžel.

Těla muže a ženy objevil jejich soused, kterému se zdálo, že z domu nikdo nevychází. Možná předtím slyšel i ženin křik. Záchranáři každopádně zjistili, že pomoct dokážou už jen 47letému muži, kterého převezli do ostravské fakultní nemocnice. Podle našich informací, které ale nechce nikdo potvrdit, měl údajně bodnořezná zranění.

„Krajští kriminalisté zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze zvlášť závažného zločinu vraždy. Obětí je žena středního věku. Podezřelý muž je aktuálně v péči zdravotníků,“ uvedla pro CNN Prima mluvčí policie Soňa Štětínská.

Co se v domě odehrálo a jaké bylo pozadí hrůzného činu? Pátrali jsme po tom, ale i místní lidé, kteří pár dobře znali, tápou. „Zdál se mi jako normální dobrý synek, já jsem s ním vycházel dobře. Byl úplně klidný, nikdy tam nebylo slyšet nějaký kravál, klid. Měli pejsky, myslím dva, vždycky chodili s nimi na procházku,“ popsal pro Krimi zprávy soused.

Z vyprávění sousedů jsme se dozvěděli, že muž se ženou byli rozvedení a že v domě, který patřil zavražděné ženě, bydlel její exmanžel. Ona sama tam jezdila za psy. Co se včera nad ránem stalo? Chtěla například, aby se muž odstěhoval? A proč museli zemřít i dva psi? Na to dokáže kriminalistům odpovědět jen zraněný muž.

Tagy: