Brutální vražda v rodinném domě na Náchodsku: Muž ubodal své rodiče, policie ho zadržela

Policie Královehradeckého kraje od pátečního večera vyšetřuje vraždu dvou lidí.

Policie Královéhradeckého kraje od pátečního večera vyšetřuje vraždu dvou lidí. K té mělo dojít v obci u České Skalice na Náchodsku. Pětatřicetiletý muž tam podle mluvčí Ivy Kormošové zavraždil své rodiče. Policie ho již zadržela. Muž je obviněný z vraždy.

„Od pátečních večerních hodin policie vyšetřuje násilnou smrt dvou lidí. Přivolaná hlídka je nalezla v rodinném domě v jedné obci u České Skalice. Na místě zadržela podezřelého muže, který je nyní obviněn z trestného činu vraždy,“ uvedla pro CNN Prima NEWS mluvčí policie Iva Kormošová.

„Kriminalisté muži kladou za vinu, že svým rodičům způsobil několik bodnořezných ran, kterým s vysokou pravděpodobností na místě podlehli,“ doplnila mluvčí. Přesnou příčinu smrti rodičů určí soudní pitva. Motiv mužova činu je podle mluvčí předmětem vyšetřování.

Za dvojnásobnou vraždu muži v případě odsouzení hrozí 15 až 20 let vězení nebo výjimečný trest. Mezi výjimečné tresty patří i doživotní vězení. Podle reportéra CNN Prima NEWS probíhala na místě krizová intervence a pohybovaly se tam i dvě malé děti.

Tagy: