Brzobohatí poprvé promluvili o rozvodu. Ondřej se teď schází s půvabnou tanečnicí

Ondřej a Táňa Bzobohatí

Brzobohatý má milenku

Manželství Ondřeje a Taťány Gregor Brzobohatých je zřejmě u konce. Známý zpěvák byl totiž fotografy z deníku Blesk nachytán ve společnosti údajné milenky. Tou má být tanečnice z Hudebního divadla Karlín, ve kterém Brzobohatý také působí.

Deník Blesk v úterý zveřejnil fotografie, na kterých se Ondřej důvěrně chová k 30leté blondýnce Zuzaně Pilné. Dokonce s ní měl strávit noc v novém bytě v centru Prahy, do kterého se už před pár měsíci přestěhoval z bytu na Smíchově, který obýval s manželkou Taťánou.

Pilná pracuje v karlínském divadle jako tanečnice a zároveň také jako asistentka režie nového muzikálu Slunce, seno, jahody, který divadlo chystá právě ve spolupráci s Ondřejem Brzobohatým. Je tak pravděpodobné, že dvojici sblížila práce.

Redakce Showtimu se obrátila s žádostí o komentář na manželku Brzobohatého, ta se však omezila na jedinou větu. „Ať se k tomu vyjádří můj manžel,“ pronesla stručně.

Brzobohatý svůj život nikdy veřejně příliš nerozebíral a nebude to prý dělat ani teď. Přesto poskytl Showtimu exkluzivní vyjádření. Stručné ale jasné. „Máme už vlastní životy, od srpna víceméně žijeme každý sám,“ uvedl zpěvák.

Modelka a skladatel se zdáli být příkladem ideálního páru. Slušelo jim to spolu, milovali se a přesto, že se v manželství občas objevil nějaký ten mráček, snažili se ho rozehnat. O krizi si v poslední době špitali vrabci na střeše. Manželé se ji snažili zažehnat ještě v létě, kdy Ondřej požádal Taťánu o ruku podruhé a celé to stvrdili neformálním obřadem jen tak v přírodě s pár přáteli. Taťána ale před měsícem vtipkovala už o druhé svatbě.

S potomky manželé otáleli a možná to byla po osmiletém soužití chyba. Otázky na založení rodiny každopádně obraceli v humor. Jak tvrdí zdroj Blesku, manželé jsou na rozvodu víceméně domluvení.

Tagy: