Bizarní vůz vyrazil policistům dech. Na místě spolujezdce se vezl býčí kolos s obřími rohy

Tunový býk jako spolujezdec v obyčejném autě? Nebraští policisté nejprve nevěřili svým uším, když obdrželi na ústředí toto hlášení. Museli se tudíž jet přesvědčit na vlastní oči. Již z dálky poznali, že se nejedná o žert. Auto bylo skutečně upraveno tak, aby hned vedle řidiče mohlo zvíře cestovat. O bizarním zásahu píše web ABC News.

Strážci zákona v Norfolku, který se nachází asi 120 kilometrů od Omahy, byli v dopoledních hodinách severoamerického centrálního časového pásma vysláni na základě oznámení k případu, kdy mělo městem projíždět „auto s krávou uvnitř“, jak uvádí web ABC News.

MOHLO BY SE VÁM LIBIT: Záběry krádeže kola baví internet. Zloděje okouzlil majitelův retrívr, před lupem se pomazlili

O kuriozním úkazu se brzy přesvědčili sami. Vedle řidiče skutečně seděl na pozici spolujezdce zdravý býk jménem Howdy Doody ve věku, kdy tato zvířata mohou dosáhnout hmotnosti až 1 300 kilogramů, tedy přes jednu tunu. Auto bylo speciálně upraveno, aby mohutné zvíře mohlo cestovat i po dálnici, které se muž spolu s unikátním pasažérem po cestě nevyhnul.

Policisté vůz, který byl ze zadní strany potřísněn výkaly skotu, zastavili hned poté, co je zaskočený kolemjdoucí o tomto úkazu informoval. Původně předpokládali, že se bude jednat o tele menších rozměrů. Velikost býka s ohromnými rohy ve voze značky Ford Crown Victoria jim zcela vyrazila dech. Vozidlu majitel dokonce musel odstranit střechu.

Podle dosavadních informací je býk Howdy Doody atrakcí, s níž majitel jezdí po místních jarmarcích, trzích a nejrůznějších akcích. Strážci zákona nakonec požádali řidiče, aby byl během své cesty do cíle opatrný a po krátké kontrole ho pustili dále.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Téměř slepý muž zastřelil svého souseda

Tagy:
auto policisté USA býk Norfolk Nebraska Omaha Ford Crown Victoria