České celebrity jdou na sociálních sítích donaha. Některým ale fanoušci i nadávají

Sexy ženy českého showbyznysu propagují krásu lidského těla. Bývalá modelka Pavlína Pořízková ukázala vše. Do naha šla i Simona Krainová a přidal se i herec Jiří Langmajer. Na sociálních sítích se ale hvězdy nesetkaly jen s pochvalami. Kdo dostal vynadáno?

Pavlína Pořízková ve svých pětapadesáti letech vypadá skvěle a se svou postavou by mohla konkurovat kdejaké dvacítce. A o to vlastně jde, že jí není už dvacet. Bývalá topmodelka přidala na sociální sítě nahou fotografii, u které si postěžovala.

„Když mi bylo okolo dvaceti, třiceti let, čím méně jsem měla na sobě, tím více jsem byla populární. Ve čtyřiceti jsem mohla prakticky také chodit nahá a nestalo by se nic víc, než že bych dostala pokutu za veřejné pohoršování. V padesáti mi už za to nadávají,“ svěřila se Pořízková a seznamem takových nadávek se i pochlubila.

„Obleč se, babičko. Jsi hladová po pozornosti? Jsi trochu zoufalá ne? Jste patetická,“ tohle jsou slova, která čte a slyší bývalá supermodelka jako reakci na obnažené fotky. Tentokrát šla donaha ale zcela záměrně, aby poukázala, že věk nemá být hranicí, když přijde na toto téma.

Podobného ražení je i dvaapadesátiletá česká cvičitelka Hanka Kynychová, která místo zahalování se krásu ženského těla oslavuje. Stejně jako Pořízková plní svůj Instagram fotkami ze života, a to jak oblečená, tak nahá. Kynychová se ale na rozdíl od bývalé topmodelky setkala spíše s kladnými reakcemi.

Další krásnou Češkou, která na sociálních sítích odhodila šaty, je modelka Simona Krainová. V sedmačtyřiceti letech má ale postavu jako dvacítka a fanoušky vkusně provokativními fotkami určitě vždy potěší.

Nahoty se nebojí ale ani české těhulky. Topmodelka Karolína Kurková, která čeká svého třetího potomka, se nechala zvěčnit nahá s těhotenským bříškem na pláži v Miami, kde žije. Nejznámější nahotinkou internetu je ale bezpochyby americká modelka Emiy Ratajkowski, která na obnažené fotky nezanevřela ani pár týdnů před porodem. Právě Emily těmito fotografiemi inspirovala další českou těhotnou modelku Nikolu Dotkovou.

Ale ani pánové z řad českých celebrit nezůstávají pozadu. Herec Jíří Lngmajer spojil hned dva trendy – otužování a nahotu. Ve videu na instastory ale ukázal víc, než bylo asi původně záměrem. „To, že se to video dá zastavit zrovna ve vteřině, kdy jsem měl pinďoura venku, jsem tedy nevěděl,“ okomentoval herec, který drobnou nehodu přešel s nadhledem a s úsměvem.

Tagy: