Herec Langmajer se ukázal nahý. Nejednalo se o záměr, ale jsem na sebe pyšný, říká

Jiří Langmajer řekl, proč si založil Instagram

Herec Jiří Langmajer si nedávno založil Instagram a hned svým fanouškům ukázal více, než by chtěl. Na videu, kde předváděl svůj ranní rituál spojený se cvičením a koupáním v ledovém bazénu, se nestihl zakrýt a předvedl se takzvaně „na Adama“. A i když se nejednalo o záměr, je na sebe herec pyšný.

Jiří Langmajer letos oslaví své 55. narozeniny. Donedávna se bez sociálních sítí obešel, nyní ho ale začínají zajímat. „Dlouho jsem se tomu bránil, ale už vím, že to byla hloupost. Kdybych se do sociálních sítí nezapojil, zůstal bych starý. Pracují se mnou mladí lidé, a tak jsem chtěl alespoň trochu držet krok,“ vysvětlil herec.

Jeho manželka, herečka Adéla Gondíková, navíc uvedla, že se Vánoce u nich doma odvíjely v duchu Instagramu. „Z kuchyně se vždy po hodině ozývaly otázky, co je to hashtag, zavináč nebo instastory. Má dcera Nela, která to už zná, pouze kroutila očima, protože to mně i Jirkovi řekla už asi stokrát,“ smála se Gondíková, která sociálním sítím také ještě úplně nerozumí.

Nečekal jsem, že se dá video zastavit ve vteřině, řekl herec

Langmajer přiznal, že je potřeba naučit se v sociálních sítích orientovat. „Máme v plánu získat skrze sociální sítě peníze na jeden projekt a film,“ uvedl herec. Neprozradil, o jaké plány se konkrétně jedná, bylo však nutné, aby si Instagram založil.

Herec se proto rozhodl, že se bez cizí pomoci „načuchá sociálních sítí“. To se mu ale povedlo více, než by chtěl. Při zveřejnění videa svého ranního rituálu se totiž v jednom ze záběrů objevil zcela nahý. „To, že se to video dá zastavit zrovna ve vteřině, kdy jsem měl pinďoura venku, jsem tedy nevěděl. Vůbec mi ale nevadí, že se to stalo. Jsem herec a ve filmech jsem už nahý hrál,“ řekl Langmajer.

K nechtěným záběrům se vyjádřila i Gondíková. „Mně to video nejprve posílali, když bylo místo v rozkroku zašrafované. Pak i nezakryté, to už mi bylo trochu horko. Dnes mi dokonce říkali, že video lítá i po Facebooku,“ uvedla Gondíková s tím, že ani jeden z páru účet na této sociální síti nemá.

Dcery Langmajera jsou prý na svého otce pyšné. „K videu jsem navíc připsal ‚Mám malého pinďoura a jsem šťastnej‘, což je pravda. A jim to přišlo vtipné. Nevadí jim to,“ řekl herec.

Původně mělo být video pouhou ukázkou ranního rituálu, kdy herec vyjde ven z domu, cvičí v trenkách na studeném vzduchu, následně si jde zaplavat a pak bez osušení znovu cvičí. „Akorát že jak jsem vylezl z toho bazénu, nějak jsem se nestihl zakrýt. Ale jsem na to pyšný,“ dodal Langmajer.

Tagy: