Charlotte Gottová je na Instagramu. Sledujících má více než táta a je k nepoznání

Gottova dcera Charlotte se stala doslova přes noc hvězdou Instagramu. Na sociální síti se totiž objevil její soukromý profil, který na odezvu fanoušků dlouho nečekal. V počtu sledujících dvojnásobně překonala oficiální profil jejího zesnulého otce Karla Gotta. Na fotkách je mladá slečna k nepoznání.

Téměř rok a půl po smrti Karla Gotta fanoušci nevěděli, jak se daří jeho nejmladším dcerám. Na oficiální profil mistra psala informace o rodině pouze jeho vdova a matka Charlotte a Nelly Ivana Gottová.

V paměti má veřejnost obě holčičky zaryté jako děti, jenže jak se ukázalo, ze Charlotte je už slečna v pubertě, která roste do krásné dámy. Alespoň o tom svědčí její nejnovější fotografie. Tvůrce profilu totiž dal vědět o dívčině kráse na sociální síti Instagram. Do prvního příspěvku nahrál sérii tří fotografií, na kterých je Charlotte k nepoznání.

Na reakci fanoušků se nemuselo čekat dlouho. Charlotte Ella Gottová nasbírala u fotky za jeden den přes 20,5 tisíce lajků. Zajímavý je ale také fakt, že jí stačil jediný den na to, aby dvojnásobně překonala svého zesnulého otce, co se počtu sledujících týče.

Někdejší profil Karla Gotta s názvem officialkarelgott měl 176 tisíc sledujících. Tento profil byl ale v létě 2020 zablokován, a tak se vdova po zpěvákovi Ivana rozhodla informovat o novinkách spojených s odkazem výjimečného zpěváka na novém profilu Karel Gott Agency, který je aktivní od začátku září. Tento profil sleduje přes 42 tisíc lidí.

Charlotte se doslova přes noc stala hvězdou Instagramu a na svém novém profilu má už téměř 90 tisíc sledujících. Zatím nezodpovězenou otázkou ale zůstává, zda bylo založení soukromého profilu její iniciativou, nebo zda jej založil někdo z fanoušků. Slavíkova dcera ani její matka celou záležitost prozatím nijak nekomentovaly.

Tagy: