Musíme ukázat, že do Euroligy patříme, říká basketbalistka USK Praha. Tým čeká velký zápas

Basketbalistky USK Praha Gabriela Andělová a Veronika Šípová

Rozehrávačka USK Praha Gabriela Andělová ve vysílání CNN Prima NEWS

Basketbalistky USK Praha ve středu v Eurolize vyzvou maďarský tým UNI Győr. Rozehrávačka Gabriela Andělová ve vysílání CNN Prima NEWS uvedla, že chtějí ukázat, že do Euroligy patří. Na zápas se připravují již od pondělí.

Basketbalistky USK Praha zahájily Euroligu zápasem se španělskou Valencií. Té podlehly 80:62. „Náš začátek sezony je hodně těžký. Chybí nám čtyři hráčky do rotace, takže bylo jasné, že ten zápas bude náročný. Musíme se z toho oklepat a ukázat, že do Euroligy patříme,“ řekla ve vysílání CNN Prima NEWS basketbalistka Andělová.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Chorý vystřílel fotbalistům výhru nad Albánií. Češi výrazně posílili šance na postup

Ve středu hráčky USK Praha vyzvou maďarský UNI Győr. Na zápas se připravují od pondělka. „Proběhne nějaký skauting jejich akcí a budeme si to ukazovat na tréninku,“ popsala Andělová.

V týmu jsou i hráčky ze zahraničí, a tak je podle ní komunikace někdy složitá. „Co se týče češtiny, snažíme se je učit nějaká slovíčka,“ sdělila basketbalistka Veronika Šípová. Dodala, že češtinu se ale učit spíše nechtějí.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Jeden z nejlepších tenistů historie Rafael Nadal ukončil kariéru

Tagy:
Rafael Nadal Albánie CNN Prima NEWS sport basketbal ZVVZ USK Praha basketbalista Valencie Veronika Šípová Euroliga v basketbalu Gabriela Andělová sportovní disciplína