Zpěvák Kolář prozradil, proč prodává svoji milionovou vilu. Překvapil i novou přítelkyní

Petr Kolář

Kolář k exekuci

Teprve před pár dny vyšlo najevo, že Petr Kolář prodává svou luxusní vilu v Uhříněvsi. Spekulovalo se o tom, že za tím stojí finanční problémy či exekuce. Zpěvák však všechny spekulace vyvrátil. Prý chce pouze změnit svůj životní styl a odstěhovat se na venkov.

„Žiju krásně a žiju dobře,“ řekl v pořadu Showtime známý hudebník. S tím, že prodává svou luxusní vilu kousek od Prahy, se nijak netají. „Ano, prodávám svůj dům. Cítím, že chci změnit svoji životní etapu. Bydlel jsem tam 15 let, jsou to jen cihly,“ řekl Kolář.

Odstěhovat by se chtěl někam na venkov. „Prostě to tak cítím. Jsem impulzivní člověk a když něco chci, tak to udělám. Mám rád koně a mám rád klid,“ vysvětlil důvody, proč ho to táhne za Prahu. „Je to správná volba,“ doplnil.

Na zprávu o prodeji domu upozornil minulý týden deník Blesk. Za stavbu o celkové ploše 863 m² chce 29 950 000 korun. Deník také připomněl, že na zpěváka byla v roce 2020 uvalena exekuce kvůli neplacení výživného. Kolář později potvrdil, že by měla být exekuce v současnosti pozastavena.

Příjemný rozchod

„Do prodeje domu mě nikdo nenutí. Nemusím tento dům prodávat z těchto důvodů. Je to mé rozhodnutí a jsem rád, že to tak je. Chci změnit styl svého života,“ řekl redakci Showtime.

Dům v Uhříněvsi si měl postavit v roce 2007. Zprvu tam bydlel s manželkou Zuzanou a dvěma syny Petrem a Honzou. Jakmile se v roce 2012 rozvedl, nastěhoval si tam milenku Lenku, s níž se seznámil v Divadle Brodway, kde dělala uvaděčku.

Teď by ale měl být jejich vztah už u konce. „S Lenkou jsem se mile a příjemně rozešel. Teď mám novou přítelkyni, která se jmenuje Markéta a víc to nechci komentovat. Ano, jsem spokojený,“ uzavřel Kolář.

Tagy: