Chytil mě za vlasy a bil do hlavy. Ženu na Mladoboleslavsku napadl muž, zachránili ji sousedé

Napadení ženy na Mladoboleslavsku

Útočník v Boleslavi

Oksanu v Dobrovici na Mladoboleslavsku napadl ve vlastním domě cizí muž. Zaútočil na ni pěstmi ve chvíli, kdy byla sama s tříletou dcerou. Křik napadené ženy naštěstí uslyšeli sousedé, kteří neváhali pomoci.

Otřesný zážitek má za sebou Oksana, která s rodinou žije ve středočeské Dobrovici. V jejím domě se zničehonic objevil neznámý muž. Když ho vyzvala, aby odešel, začal ji bít. „Napadl mě a bil do hlavy. Chytil mě za vlasy a povalil na zem. Spadla jsem na ruce, byla jsem v šoku a měla jsem strach, že upadnu do bezvědomí,“ popsala pro CNN Prima NEWS.

ČTĚTE TAKÉ: Vzteklá školačka ztloukla řidičku autobusu, ta má otřes mozku. Útok v USA zachytila kamera

Křik z domu uslyšel Pavel Kotas se svojí sestrou. Bylo jim jasné, že nejde jen o běžnou hádku. „Víme, že ten pán k ní nepatřil. Paní hystericky brečela, že ji bije a že se jí vloupal do domu,“ uvedla svědkyně útoku.

Zatímco sestra volala na policii a šla ženu uklidňovat, Pavel Kotas neváhal a začal agresivního muže hledat. Objevil ho vzápětí. „Pokusil jsem se ho zadržet, což se mi nepovedlo. Byl dost agresivní, nadával, vyhrožoval a začal na mě útočit,“ popsal Pavel, který tedy zvolil jinou strategii. Muže dál sledoval a naváděl policii. Ta přijela během několika minut, muže pak zpacifikoval policista s pistolí a pepřovým sprejem.

„Policisté ve věci zahájili úkony trestního řízení za trestný čin porušování domovní svobody, za což pachateli hrozí až tři roky za mřížemi,“ uvedla mluvčí středočeské policie Barbora Schneeweissová. Muž, který má útok na svědomí, je podle informací CNN Prima NEWS nechvalně známá postava mladoboleslavského okresu. Za sebou má celou řadu prohřešků.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Brutální útok v Brně: Spadla jsem ze schodů, tvrdila zbitá žena. Agresora usvědčilo video

Tagy: