Peklo na Palmovce: Přihlásila se další žena, kterou měl znásilnit cizinec v drogovém baru

Cizinec se v baru na Palmovce pokusil znásilnit minimálně dvě ženy.

Drogový bar na Palmovce

Cizinec, který prodával v baru na Palmovce drogy, se pokusil znásilnit minimálně dvě ženy. Po odvysílání výzvy se kriminalistům přihlásila druhá oběť. V obou případech útočil více méně stejně. V baru měl oběti zamknout, pak je surově zbít a chtít po nich sex. Podle detektivů je obětí ale ještě víc.

Muže původem z Nigérie sebrala zásahovka přímo v baru na pražské Palmovce. Tedy v místě, kde se děly samé špatnosti. Kromě toho, že měl za zamčenými dveřmi prodávat drogy, tak se choval i násilně k ženám. O tom, co se stalo, se teď rozhodla s kriminalisty promluvit i další oběť.

ČTĚTE TAKÉ: Nepochopitelný čin uprostřed kritické situace: Pražským hasičům někdo vykradl zásahové auto

„Potvrdila se domněnka kriminalistů a po zveřejnění této výzvy se nám ozvala další poškozená. Ta uvedla, že byla obětí již obviněného muže, který se na ní dopustil obdobného jednání,“ uvedl pro CNN Prima NEWS mluvčí pražských policistů Jan Daněk.

Cizinec ženy zamykal uvnitř podniku, načež zažívaly ty nejhorší chvíle. Podle informací CNN Prima NEWS šlo v obou případech o Češky. Kriminalisté obviněného muže podezírají z toho, že chtěl po první oběti sex, když ho odmítla, přišlo to nejhorší. „Začal ji bít tak surově, až jí začala z genitálií téct krev. Vyhrožoval jí také se zbraní v ruce a také s kladivem,“ řekl Daněk.

Počet obětí by podle detektivů mohl ještě růst. Číslo dvě tedy nemusí být konečné. „Kriminalisté se domnívají, že se nám zatím neozvaly všechny poškozené ženy, proto je prosíme, aby se nebály a ozvaly se například na linku 158 nebo přímo kriminalistovi,“ dodal Daněk.

Soud už cizince poslal do vazby. Na krku má hned pět trestných činů. Za mřížemi může zůstat až deset let.

MOHLI JSTE PŘEHLÉDNOUT: Mrtvé tělo ve Vltavě. Policisté zasahují v Praze 5, zmínili první kroky vyšetřování

Tagy:
drogy policie oběť napadení Palmovka trestná činnost trestná činnost, právo a spravedlnost vymáhání práva