Děsivý případ pedofilie v Michalovcích: Muž měl zneužít chlapce a nakazit je pohlavní nemocí

Strýc dětí se přiznal k jejich zneužívání.

Muž na Slovensku zneužíval děti

Otřesný případ, v němž figurují děti, řeší policisté na východním Slovensku. Jednatřicetiletý muž z okresu Sobrance měl sexuálně zneužívat nezletilé. Dosud existuje podezření v případě tří dětí ve věku 7, 8 a 11 let, které měl zvrhlík v Michalovcích dokonce nakazit pohlavní chorobou. Obětí je však pravděpodobně mnohem více. Obviněný se již nachází ve vazbě, píše web Topky.sk.

Na stopu devianta se dostali kriminalisté poté, co zjistili, že jeho osoba figuruje v několika případech sexuálního napadení nezletilých. Došlo k nim také v Michalovcích a za identických okolností. „Obviněný muž dokonce využíval stejné ‚návnady‘, jak nezletilé přesvědčil k tomu, aby splnili jeho záměr,“ cituje policisty web Topky.sk.

ČTĚTE TAKÉ: Mladého Nicolase našli s toustovačem ve vaně. Zabil se kvůli šikaně ve škole, má jasno otec

Vyšetřovatelé z kriminálního odboru Okresního ředitelství policejního sboru v Michalovcích již 31letého muže obvinili ze zločinu sexuálního zneužívání a násilí ve stádiu pokusu a přečinu ohrožování pohlavní chorobou.

„Michalovští kriminalisté současně zpracovali podnět ohledně podání návrhu na vzetí obviněného do vyšetřovací vazby. Místní soudce žádosti vyhověl a muž se již nachází ve vazbě,“ informovali policisté na facebookovém účtu.

Podle kriminalistů bylo možné vznést příslušná obvinění „na základě důkazního břemena a vykonaných procesních úkonů“. Vzhledem k nízkému věku obětí musela policie postupovat velmi obezřetně a rovněž přiměřeně k možné psychické újmě, kterou mohly oběti utrpět.

ODPORNÝ PRÍPAD NA VÝCHODE: MUŽ ZNEUŽÍVAL MALOLETÉ DETI A NAKAZIL ICH POHLAVNOU CHOROBOU 🤬🔞 📍 Vyšetrovateľ odboru...

Posted by Polícia Slovenskej republiky on Monday, January 15, 2024

Více informací zatím policisté vzhledem k citlivosti celého případu nesdělili. Případem se nadále zabývají.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: „Fantom Beskyd“ opět řádil. Pojďte si pro mě, vítal policisty známý vykradač chat

Tagy: