Zemřel známý slovenský herec Ľubomír Paulovič. Zazářil v seriálu Ohnivý kuře

Ve věku 71 let zemřel populární slovenský herec Ľubomír Paulovič. Pro deník Nový Čas informaci potvrdil zdroj z hercova blízkého okolí. Umělce v posledních letech jeho života trápily srdeční problémy. Českým divákům byl známý z populárního seriálu Ohnivý kuře.

Umělec zemřel ve svém domě v obci Chorvátsky Grob, informuje Nový Čas. Zprávu o jeho úmrtí zveřejnila také jeho partnerka, fotografka Lolla Fukari, v příspěvku na svém facebookovém profilu. „Dnes odešel můj milovaný Lubinko do nebe mezi anděly. Jeho srdíčko dokončilo svou práci a rozhodlo se jej nechat odpočívat. Nemohu najít dost slov vděčnosti. Tolik lásky, milování, pozornosti a péče jsi mi dal,“ stojí v příspěvku.

ČTĚTE TAKÉ: Zemřela oscarová herečka Gena Rowlandsová. Zazářila ve filmu Woodyho Allena

Paulovič byl ikonou slovenského herectví. Během své kariéry hrál ve více než 150 televizních titulech a přibližně 45 celovečerních filmech, informují Aktuality.sk. Jako režisér je podepsán pod několika divadelními inscenacemi a muzikály.

Dnes, 15.8.2024, môj milovaný Lubinko odišiel do nebíčka medzi anjelov. Jeho srdiečko ukončilo svoju prácu a rozhodlo sa...

Posted by Lolla Fotografka on Thursday, August 15, 2024

Zahrál si ve filmech jako Noční jezdci, Pásla kone na betóne či Lepší je být bohatý a zdravý než chudý a nemocný. Českým divákům může být také známý z populárního seriálu Ohnivý kuře.

MOHLI JSTE PŘEHLÉDNOUT: Znesvářená rodina se dohodla. Jak bude probíhat poslední rozloučení s Rudolfem Jelínkem?

Tagy: