Hvězda českého muzikálu a divadla zemřela v pouhých 34 letech

Petra Březina Vašková

Petra Březina Vašková ve hře Dovolená po Česku

Divadelní svět zasáhla další smutná zpráva. Po těžké nemoci zemřela 34letá herečka Petra Březina Vašková, která působila v několika pražských divadlech. Odebrala se na štaci, kde jsou divadelní prkna nahrazena obláčky, komentovali smutnou zprávu její kolegové.

„Byla to skvělá, talentovaná kolegyně i kamarádka. Její odchod nás hluboce zasáhl,“ sdělil pro CNN Prima NEWS její kolega David Piskor z Divadla Projekt 2, jehož byla Vašková členkou.

„Byla neskutečně talentovaná, pozitivní a vždy jsme se na ni těšili. Mohli jste ji také vidět v Hudebním divadle Karlín či v divadle Broadway. Je nám to strašně moc líto. Posíláme pozdrav tam nahoru,“ dodali kolegové.

Dnes nás zastihla smutná zpráva, že naše úžasná a vždy pozitivně naladěná kolegyně Petra Březina Vašková si své...

Posted by Divadlo Broadway on Friday, February 18, 2022

I když rodina ani kolegové příčinu jejího úmrtí nezveřejnili, podle informací redakce CNN Prima NEWS bojovala s těžkou nemocí. „Rakovina kůže, bylo to rychlé,“ doplnila na Facebooku zpěvačka Renáta Podlipská.

„S velkým zármutkem jsme přijali zprávu, že se naše milá kolegyně Petra Březina Vašková odebrala na štaci, kde jsou divadelní prkna nahrazena obláčky,“ reagovali její kolegové z muzikálu Trhák.

Dnes pro vás máme bohužel smutnou zprávu. Opustila nás členka našeho Divadla Projekt 2, Petra Březina Vašková. Byla...

Posted by Divadlo Projekt 2 on Friday, February 18, 2022

Na sociálních sítích nyní uživatelé vyjadřují soustrast rodině. Petře Březina Vaškové bylo 34 let. „Je nám to všem moc líto... V takovou chvíli člověk ztrácí slova,“ reagovala na Facebooku například Radka S.

S velkým zármutkem jsme přijali zprávu, že se naše milá kolegyně Petra Březina Vašková odebrala na štaci, kde jsou...

Posted by Trhák Muzikál on Friday, February 18, 2022

Tagy:
nemoc divadlo CNN Prima NEWS Hudební divadlo Karlín Petra Březina Vašková Broadway