Přišel bez pozvání a vystřílel narozeninovou party. Městečko v Kentucky šokoval brutální čin

Po střelbě na narozeninové oslavě v Kentucky je pět mrtvých, podezřelý je mrtev

Tragická střelba v Kentucky, muž vraždil na narozeninové oslavě

Po masové střelbě ve městě Florence v americkém státě Kentucky zbylo nejméně pět mrtvých, a to včetně střelce. Další tři lidé jsou zranění. Informují o tom média s odvoláním na policii. Podezřelý střelec zemřel v nemocnici se střelným zraněním, které si způsobil sám, když se neúspěšně pokusil ujet policii a sjel autem do příkopu, píše web stanice CBS.

Střelba se podle CBS nestala na veřejném místě, ale na narozeninové zahradní oslavě 21letého muže. Policisté dorazili k domu v sobotu ve 2:51 ráno místního času a stále slyšeli střelbu, řekl novinářům šéf policie ve Florence Jeff Mallery. První dvě oběti nalezli policisté před domem a několik dalších zraněných uvnitř.

DÁLE ČTĚTE: Brutální vražda v Otrokovicích: Žena měla nožem napadnout svého druha, ten nepřežil

Účastníci oslavy podezřelého střelce znali, ačkoliv na oslavu údajně přišel bez pozvání; dotyčný byl už dříve odsouzený za sexuální zločin. Po střelbě na narozeninové slavnosti se střelec pokusil uprchnout v autě, které svědkové policii popsali.

Mrtvým obětem, dvěma ženám a dvěma mužům, bylo podle policie mezi 19 a 44 lety. Podezřelým střelcem byl 21letý mladík původem z Florence.

„Nikdy jsme se s tímhle nesetkali. Víme, že se to děje napříč zemí, ale tohle je poprvé, co máme hromadnou střelbu ve Florence,“ řekl novinářům policejní šéf, kterým událost očividně pohnula, píše CBS.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Drama v Přelouči: Mladík střílel přímo v hospodě. Štamgast popsal, jak útočníka zpacifikoval

Tagy: