Radostná novina: Eva Hecko Perkausová porodila, moderátorka zpráv je dvojnásobnou maminkou

Moderátorka Eva Perkausová se synem Kiliánem

Eva Hecko Perkousová porodila syna

Moderátorka Hlavních zpráv CNN Prima NEWS Eva Hecko Perkausová se podělila o radostnou novinku – stala se dvojnásobnou maminkou. Na svět v úterý ráno přivedla zdravého chlapečka. Roční Killian se může těšit na malého brášku.

Na začátku ledna se krásná moderátorka rozloučila s diváky Hlavních zpráv. „Dámy a pánové, vážení diváci, Evička pomalu ale jistě vyráží rozšířit mužskou domácí přesilu,“ loučil se s kolegyní moderátor Petr Suchoň, který Perkausové za diváky i redakci popřál hlavně zdraví.

ČTĚTE TAKÉ: Zpěvák Daniel Hůlka si splnil svůj velký sen. Pomohla mu k němu i manželka Barbora

Eva už tehdy doufala, že do porodu nezbývá příliš času: „Břicho už mám dlouho, mám pocit, že ho mám dva roky v kuse, a už je to vážně dlouhé a jsem pořád zadýchaná. Čím dřív, tím líp,“ nechala se slyšet.

V úterý přivedla Eva na svět zdravého syna. Porod proběhl bez komplikací a za dohledu manžela  Ivana.

Na malého brášku se jistě těší i prvorozený syn. „Myslím si, že bude rád, protože Killian je strašně společenské miminko. Když je mezi lidmi, tak je vždycky klidný. Takže to určitě uvítá, protože budou prostě dva malí prďolové a budou si notovat,“ těšila se Perkausová.

Druhé dítě s manželem prý plánovali, byť to bylo rychlejší, než čekali. „Rozhodně to v plánu bylo. Já jsem říkala už při prvním těhotenství, že bych si přála dvě děti věkově blízko u sebe, a vyšlo mi to, bylo nám dopřáno,“ uvedla dříve Perkausová.

Na další podrobnosti se můžete těšit ve středečním Showtime.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Moje dcera je drbna, směje se Klus. Cesty k moři s dětmi jsou prekérka, řeším to, slíbil

Tagy: