Hořký konec pátrání po mladé Márii: Tělo našli u čističky vod v Nitře, ze slov matky mrazí

Tělo osmadvacetileté Márie Č., která byla od začátku ledna pohřešována poté, co odjela z místa bydliště ve slovenské obci Šurianky, vyplavila voda u čističky odpadních vod ve slovenské Nitře. Informoval o tom deník Nový Čas. Že se jedná o ztracenou ženu, potvrdily i výsledky pitvy.

Mária Č. byla nezvěstná od 6. ledna, kdy ve večerních hodinách odjela z domu, kde bydlela se svými rodiči. Druhý den policie objevila její auto v blízkosti řeky Nitry v obci Výčapy-Opatovce. Po ženě se však tehdy slehla zem.

ČTĚTE TAKÉ: Záhadné zmizení matky dvou dětí v Arizoně. Našlo se jen její opuštěné auto, policie tápe

Ve středu však Záchranný systém Slovensko na sociální síti Facebook oznámil, že Mária byla nalezena bez známek života. Podle informací deníku Nový Čas našli tělo ženy hasiči u čističky odpadních vod v Nitře. Výsledky pitvy následně potvrdily, že se jednalo právě o pohřešovanou Márii. „Policie odvolala pátrání po jmenované. S ohledem na pozůstalé se nebudeme více vyjadřovat,“ uvedla policejní mluvčí Jana Šinková.

Matka dívky již dříve pro Nový Čas uvedla, že její dcera byla v poslední době velmi uzavřená. „Měla tři roky přítele, potom se ale rozešli a ona se v srpnu nastěhovala k nám. Všechno bylo v pořádku, ale v září pak odjela na výlet do Itálie, ze kterého se vrátila zraněná,“ poznamenala matka Márie s tím, že o tom, co se na výletě stalo, s nimi nechtěla mluvit: „Tehdy mi řekla: ‚Mami, prosím, neptej se mě, zkrátka jsem tam neměla jezdit.‘“

Podle matky trávila Marie dovolenou s úplně cizími lidmi, pravděpodobně ženami, co se ale mohlo stát, netuší. Od té doby prý ale byla velmi uzavřená a většinu času trávila sama, zavřená ve svém pokoji.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Zasnoubení, pak brutální útok sekerou: Spadl jsem na ni kolenem, hájil se muž. Soud mu neuvěřil

Tagy:
smrt Slovensko krimi pohřešovaná Nitra čistička odpadních vod Mária Č. Šurianky Záchranný systém Slovensko