Tragédie v rodině hvězdy Mistrů zastavárny. Syn Ricka Harrisona je mrtvý, předávkoval se

Smutná událost zasáhla rodinu Ricka Harrisona, známého z reality show Mistři zastavárny. Jeho 39letý syn Adam zemřel na předávkování. Informaci zveřejnila Rickova manažerka Laura Herlovichová.

Přesné okolnosti Adamovi smrti nejsou v tuto chvíli známé, píše web TMZ s odkazem na výpověď Herlovichové, která měla uvést, že se neví, kde muž přesně zemřel. Významnou roli v jeho smrti však měla sehrát smrtící dávka drog. Případem se zabývá policie v Las Vegas.

ČTĚTE TAKÉ: Ohromný úspěch na Emmy pro Česko i Slovensko. Prestižní cenu získali Müller a Štumpf

„Naše rodina je hluboce zarmoucena smrtí Adama. Žádáme o soukromí ve chvílích, kdy truchlíme nad jeho ztrátou,“ uvedla pro TMZ samotná rodina. O svůj žal se s fanoušky podělil i Rick Harrison, který na Instagramu sdílel společnou fotografii se synem, pod kterou napsal: „Vždycky budeš v mém srdci. Miluji tě, Adame.“

Rick Harrison má ještě další dva syny, Coreyho z prvního manželství a Jakea z druhého. Zatímco nejstarší Corey se výrazně podílel na Mistrech zastavárny, zesnulý Adam o slávu nestál. Podle TMZ se měl živit jako instalatér.

Mistři zastavárny patří mezi oblíbené americké reality show. Sleduje rodinný byznys Harrisonů, kteří vlastní starožitnictví Gold & Silver Pawn Shop v Las Vegas. Jednotlivé díly zobrazují nejen jejich práci, ale i osobní vztahy a spory.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: „Bertík“ byl náš miláček, splněný herecký sen. Na Lichého zavzpomínali Burešová i Prachař

Tagy:
smrt reality show Showtime syn Mistři zastavárny Rick Harrison Adam Harrison