Tragická zpráva z televizního světa. Zemřela mladá moderátorka Lucia, už se ví příčina smrti

Televizi JOJ a její diváky zasáhla smutná zpráva. V úterý 20. února zemřela moderátorka a logopedka Lucia Palugyayová, příčinou měla být podle deníku Nový Čas mozková příhoda. Diváci Palugyayovou znali z pořadu Rapotáčik na dětském kanále JOJko.

Lucia Palugyaová nebyla pouze moderátorkou, ale také skvělou logopedkou, píše na svém webu TV JOJ. Pořad Rapotáčik, jehož tváří moderátorka byla, se stal natolik úspěšným, že se dočkal tří sérií. K té poslední si již sama psala scénář.

ČTĚTE TAKÉ: Nečekaná smrt 48letého seriálového herce. Před kamerou rozpoutal pekelnou jízdu, řekl kolega

Své zkušenosti a znalosti přetavila i do knihy, které se v roce 2018 prodalo téměř 10 tisíc kusů. V roce 2019 se dokonce dostala mezi deset nejlepších dětských knih na Slovensku.

Lucia Palugyayová se specializovala na oblast vývoje řeči u dětí předškolního věku. „Její televizní pořad sice nemůže nahradit návštěvu odborníka, přesto byl inspirací pro rodiče a zábavou pro děti. Chybět bude nejen kolegům z TV JOJ, ale právě i dětem a jejich rodičům,“ uvedl web TV JOJ.

Podle deníku Nový Čas zasáhla moderátorku nečekaně mozková příhoda. Poslední rozloučení proběhne 28. února v bratislavském krematoriu, píše portál Pravda.

MOHLI JSTE PŘEHLÉDNOUT: Poslední rozloučení s Olgou Kočkovou. Rakev byla uložena do rodinné hrobky v Řepích

Tagy: