Zápasník Grznár srazil ženu na přechodu. Vlétla mi tam, ani jsem nejel rychle, popsal nehodu

Zápasník MMA a bývalý kulturista Filip Grznár ve čtvrtek způsobil v Praze vážnou dopravní nehodu. U stanice metra Flora nedaleko Olšanských hřbitovů srazil na přechodu ženu. Sportovec se ke všemu přiznal a ženě zavolal záchranku. „Nerozhlížela se a vlétla mi tam,“ uvedl sportovec ve vyjádření pro CNN Prima NEWS.

Nehoda se stala ve čtvrtek kolem 17:30. „Osobní vozidlo srazilo chodkyni, která měla přejít po přechodu,“ potvrdil webu Život v Česku mluvčí pražské policie Jan Rybanský. Žena podle něj utrpěla zranění a záchranáři ji převezli do nemocnice. „Příčina nehody byla způsobena podle stávajících informací tím, že řidič vozu nedobrzdil,“ dodal mluvčí.

ČTĚTE TAKÉ: Muzikant Malásek se ošklivě vyboural, odnesly to ruce. Jeho žena o nehodě promluvila

Vůz řídil kulturista Filip Grznár, který se pro CNN Prima NEWS k celé situaci vyjádřil. Podle něj žena nečekaně vešla do vozovky. „Je to v řízení, prokazuje se i vina protistrany, protože chodec se vůbec nerozhlédl a vlétl tam,“ uvedl Grznár s tím, že okamžitě volal první pomoc. „Paní zřejmě nemá žádná vážnější zranění, byla v šoku, lekla se,“ popsal a dodal, že ji záchranáři odvezli na pozorování do nemocnice.

„Na místě byla policejní hlídka, test na drogy a alkohol byl negativní,“ uvedl dále kulturista s tím, že ani nejel rychle. „Dejme tomu tak kolem 20 kilometrů v hodině,“ doplnil. Momentálně prý čeká a je připraven ženě jakkoli pomoci.

MOHLI JSTE PŘEHLÉDNOUT: Nehoda seniora za volantem skončila tragédií. Muž narazil přímo do návěsu kamionu převážejícího jeřáb

Tagy: