Náhle zemřela zpěvačka z historicky první řady SuperStar. Měla mozkovou příhodu

Zpěvačka Nikki McKibbin z první řady pěvecké soutěže American Idol, která je u nás známá pod názvem SuperStar, náhle zemřela. Úmrtí zapříčinilo mozkové aneurysma, po kolapsu však lékaři její tělo udržovali ještě při životě. Byla totiž na seznamu dárců orgánů.

Nikki McKibbin se v první řadě soutěže American Idol umístila na třetím místě. Předběhla ji tenkrát Kelly Clarkson, která se stala absolutní vítězkou první série. O náhlé smrti dvaačtyřicetileté zpěvačky informují všechna světová média.

Podle CNN se minulý týden výrazně zhoršil její zdravotní stav. Osudná ji byla mozková příhoda, konkrétně mozkové aneurysma. V nemocnici byla prohlášena za mrtvou. Podle jejího manžela udržovali lékaři Nikkino tělo dál na přístrojích, protože byla na seznamu dárců orgánů.

I've added a donation button to this if you want to support her favorite charity. Many of you already know something is...

Posted by Craig Sadler on Saturday, October 31, 2020

„Láska mého života prodělala ve středu aneurysma. Byla by už mezi mrtvými, ale je dárkyní orgánů, a tak byla udržována na přístrojích, aby to bylo možné uskutečnit. Nikoho by to asi nemělo překvapit. I na konci svého života stále pomáhá,“ napsal na Facebooku její manžel.

Nikki McKibbin zemřela v neděli. K jejímu úmrtí se vyjádřili i zástupci soutěže, která ji v roce 2002 zviditelnila. „Nikki McKibbin byla nesmírně talentovaná a my jsme hluboce zarmouceni zprávou o její smrti. Byla členka naší American Idol rodiny a bude nám neuvěřitelně chybět,“ zveřejnili na Twittru soutěže.

Tagy:
soutěž Facebook lékař úmrtí mozková příhoda Superstar American Idol Nikki McKibbin aneurysma Česko Slovenská SuperStar Kelly Clarksonová mozkové aneurysma