Datel nasadil Kotlárovi zničující gilotinu. V Clash of the Stars ho přemohl už v 1. kole

Drsný souboj MMA mezi youtuberem a účastníkem Like Housu Markem Valáškem alias Datlem a Jaroslavem Kotlárem alias Security Kotlár skončil už v prvním kole vítězstvím prvního jmenovaného. V O2 Universum v Praze se konal šestý galavečer Clash of the Stars s podtitulem One Night in Bangkok. Jak už je zvykem, i tentokrát byl ve znamení vyhrocených emocí, a to jak během zápasů, tak mimo ně.

Zápas už dopředu lákal diváky na velkou podívanou. Souboj mezi dvěma bývalými kamarády a dnes nesmiřitelnými rivaly Datlem a Kotlárem naplnil očekávání. Bylo patrné, že protivníci do boje nevstupují bez emocí.

ČTĚTE TAKÉ: Maxe Greena jsme neunesli, říká promotér Clashe. Promluvil i o neúspěšné konkurenci

Souboj sice proběhl podle pravidel MMA. A šlo o intenzivní podívanou. Intenzivní, ale krátkou, jelikož se o vítězství rozhodlo už v prvním kole.

Zpočátku měl jasnou převahu Kotlár, který do zápasu vlétl jako uragán a youtuberovi nasadil gilotinu. Ten se z ní ale dokázal vyvléknout a situace se obrátila, Kotlár už ale uniknout nedokázal.

„Jarda byl zraněný, ale do zápasu nastoupil. Respekt pro něj,“ ocenil svého soupeře po utkání Datel. „Tahle výhra je pro naše dítě, které se za chvíli narodí, mám tě rád!“ dodal Datel a poděkoval i své partnerce Báře Stříteské, se kterou se seznámil během účasti v Like Housu.

Youtuber také prozradil plány do budoucna. Vyloučil, že by v nejbližší době plánoval souboj s Karlosem Bendou: „Ten je ještě o level dva dál. Takže možná za delší dobu,“ poznamenal smířlivě a dodal, že on osobně chce zápasit hlavně s lidmi, se kterými má nějaký „beef“. „Jinak se neumím do těch zápasů dostat,“ vysvětlil.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Vémola o zrušené trilogii s Kinclem: Je to škoda pro sport. Attilo, pojď do O2 areny

Tagy: