Jakub a David Prachařovi: Kdo z nich čte nesmyslné knihy a po kom zdědili humor?

David Prachař si konečně zasoutěží se synem v pořadu máme rádi Česko.

Charisma, inteligence a smysl pro humor. Nejen to spojuje Davida a Jakuba a geny se v tomto případě u otce a syna rozhodně nezapřou. „Jak říkávala naše babička ,geny nevych*iješ‘, což je v tomto případě pravda,“ zavtipkoval Jakub. Co všechno po otci zdědil?

„On má typ humoru po dědovi Iljovi a své mamince a na mě to taky jemně skočilo. Ale co se týče inteligence, on je napřed. Táta hodně čte, v mým věku už měl načteno a já prd, ale to už asi nedoženu. Kdybych nás měl porovnat, tak vědomosti jsou ještě stále na jeho straně,“ pokračoval Jakub ve svém srovnávání s tatínkem Davidem.

„Vždycky, když se vidíme, tak on o všem ví dopodrobna a má ty informace z internetu, nebo nevím, kde to hledá. On méně čte a více se zajímá o tyhle věci,“ prozradil na oplátku na svého syna David Prachař.

„Já čtu úplně nesmyslný knihy, které nikdo nekupuje,“ pokračoval David, aby uvedl věc na pravou míru. „Mám hodně rád memoárovou literaturu, to mě baví nejvíc. Zajímaví lidé a co kdy v životě vytvořili. Memoáry, co sami ti lidé napíšou, to hltám,“ vysvětlil David Prachař.

Táta se synem se potkali na natáčení nových dílů zábavného pořadu Máme rádi Česko, které se budou vysílat od března na Primě. „Já moc ty hry nemusím,“ přiznal tatínek soutěživého Jakuba. „Vždycky, když se řekne stolová hra, Dostihy, tak já omdlím. Já nemám rád, když jsou ty hry dlouhé. Člověče, nezlob se – to mě baví, nebo taky dáma,“ rozpovídal se herec, který bude v jednom ze soutěžních týmů, buď právě Jakuba nebo druhého kapitána Vojty Kotka.

„On je hrozně hravý a soutěživý,“ řekl s úsměvem táta o svém synovi. „Já jsem byl taky, když jsem byl mladší, také jsem rád soutěžil. Třeba když hraji s Frantou, nejmladším synem, tak mu taky nedám nic zadarmo, vždycky chci vyhrát,“ probudil v sobě hráčského ducha i David.

„Já jsem s ním dlouho žádnou hru nehrál, ale mám pocit, že když se hrávalo, tak soutěživý byl. Minimálně to předstíral, aby to bylo napínavější, a stejně tak to dělám já,“ uzavřel herní okénko Jakub Prachař.

Podívejte se na společné focení slavného tria z pořadu Máme rádi Česko:

Tagy: