Dagmar Havlová se zapojila do pomoci psům. S Pagáčovou nafotila kalendář

Patricie bývalou první dámu oslovila přes Instagram.

Herečce Patricii Pagáčové se už podeváté podařilo dát dohromady 12 osobností a jeden povedený kalendář. A bilance z minulých let? Na pomoc pejskům bylo vybráno přes čtyři miliony. Letos akci podpořila i Dagmar Havlová se svojí fenkou.

„Já z toho mám ohromnou radost, protože první rok, když jsem to dělala, se vybralo asi 20 tisíc korun a loni 650 tisíc, takže mě to přesvědčuje o tom, že to má smysl a děláme to snad dobře. A letos jsem obzvlášť pyšná na paní Havlovou,“ řekla Pagáčová.

Patricie oslovila bývalou první dámu velmi moderním způsobem – skrze Instagram. V tu chvíli ale ani nedoufala, že by jí Havlová vůbec odpověděla.

„Moc jsem tomu nedávala. No a přišla mi odpověď: Dobrý den, Patricie, ano, moc ráda. Pejsci se musí podporovat. Já jsem na to koukala a nevěřila jsem vlastní očím – no a mám ji tam,“ svěřila se nadšeně.

Dagmar Havlová se fotila se svojí milovanou boxerkou Greace. Ale jak známo, zvířata si před objektivem občas tak trochu dělají, co chtějí.

„Greace si také dělá, co chce. Ona je tak vychovaná, já nechci, aby byla mým vazalem. Měla jsem u sebe pamlsky, ale bylo vidět, že po nich jde, a neustále se točila tou zadní částí ke kameře, s tím byl trošku problém, ale zvládli jsme to,“ popsala focení s fenkou bývalá první dáma.

Nechyběli ani další psí milovníci, mezi nimiž je Marta Jandová, Veronika Arichteva nebo Bára Nesvadbová, která má doma dokonce 14 zvířat.

„Já mám psy a kočky, ale mám nalezence, kteří žijí v symbióze, takže to je taková dobrá parta. Ale vedeme spolu maličké konflikty. Já jim říkám: Vy bydlíte venku. A oni říkají: My bydlíme uvnitř. A každý večer hrajeme na schovávanou. Vyhrávají oni,“ popsala život se svými zvířaty Nesvadbová.

Tagy: