Nehoda na Berounsku zastavila na tři hodiny dálnici D5. Srazilo se tam několik aut

Nehoda na Berounsku zablokovala provoz.

Hromadná nehoda na D5 u Berouna

Dálnice D5 byla ve čtvrtek na kilometru 18,5 na Berounsku ve směru na Prahu zhruba tři hodiny uzavřená kvůli nehodě čtyř osobních a jednoho nákladního auta. Hasiči vyprošťovali jednoho člověka. Záchranáři měli v péči tři lidi, jeden člověk utrpěl středně těžké zranění, další lehké. Vyplývá to z informací od krajských hasičů, policie a záchranné služby. Před místem nehody se vytvořily kolony, sahají až ke 31. kilometru. Místo je zhruba od 14:15 průjezdné jedním jízdním pruhem.

Hlášení o nehodě dostala policie v 11:30. „Došlo k hromadné nehodě čtyř osobních vozidel a jednoho nákladního auta, dálnice na Prahu je zcela uzavřena,“ řekla policejní mluvčí Michaela Richterová. Příčinu a okolnosti nehody policisté zjišťují.

ČTĚTE TAKÉ: Na Kanárských ostrovech zemřel český turista. Při fotografování spadl do rozbouřeného moře

Podle mluvčího krajských hasičů Tomáše Bakaláře havarovala auta za sjezdem na Beroun. „Na místě jsme vyprošťovali jednu osobu,“ řekl Bakalář.

„Dva pacienti s pohmožděninami hrudníku byli po ošetření převezeni do FN Motol, třetí nezletilá osoba nemá žádná viditelná poranění, záchranáři ji vezou rovněž k dalšímu vyšetření do FN Motol,“ uvedla mluvčí záchranné služby Monika Nováková.

MOHLI JSTE PŘEHLÉDNOUT: Opilý řidič smetl muže na zastávce v Brně. Chtěl ujet, hlídka musela tasit zbraň, ukazuje video

Tagy:
policie dálnice dopravní nehoda havárie Hasičský záchranný sbor Fakultní nemocnice v Motole Beroun zdravotnická záchranná služba Praha Policie České republiky Dálnice D5 okres Beroun silniční dopravní nehoda