Čtvrtá vražda za dva týdny. Ostravou obchází strach, v lese našli ubodaného muže

V altánu v Bělském lese našli ubodaného bezdomovce.

V Ostravě vyšetřují další vraždu

Už čtvrtou vraždu za posledních 14 dnů vyšetřují ostravští policisté. Tentokrát je obětí 40letý muž, kterého někdo ubodal v lesoparku Bělský les. Pachatel je na útěku. Policisté hledají vražednou zbraň a místní lidé mají obavy, že jim hrozí nebezpečí.

Ostravští kriminalisté řeší v krátké době další vraždu. „Dnešního dne jsme přijali oznámení o nálezu muže bez známek života. Při bližším ohledání bylo zjištěno cizí zavinění,“ uvedla v úterý pro CNN Prima NEWS mluvčí policie Eva Michalíková.

Tělo bylo nalezeno v dřevěném altánku v Bělském lese. Kriminálka zjistila, že se jedná o 40letého bezdomovce. „V současné době prověřujeme získané informace o pachateli, po kterém nyní policisté intenzivně pátrají,“ doplnila mluvčí. Policisté proto po skupinách obcházeli místo činu a s detektorem kovů zřejmě hledali vražednou zbraň.

Místní lidé jsou v šoku. Do Bělského lesa chodí na procházky s dětmi, vyvenčit psa nebo si přes něj zkracují cestu. „Je mi nějak divně, když si uvědomím, že tudy chodím v 6 ráno do práce,“ uvedl jeden z obyvatel.

Během pouhých dvou týdnů vyšetřují ostravští kriminalisté už čtvrtou vraždu. Tři předešlé už objasnili, pachatel té poslední je ale na útěku.

Tagy: