Dary nade vše: Pozornost, péče a relax. Dostanete je ve Spa resortu Tree of Life

Skvělá fyzická kondice, odpočinek a dostatek sil. To je každoroční předsevzetí většiny lidí. Ale ruku na srdce, kdo z nás vytouženého cíle skutečně dosáhne? Jestli si teď uprostřed vánočního šílenství slibujete, že příští rok už to určitě vyjde, máme pro vás tip, se kterým se vám to konečně povede. Čtěte dál, víc pro začátek nepotřebujete.

Každý den naplánovaný takřka na minutu - vstát, obstarat snídani, vypravit děti do školy, být na čas v práci, splnit úkoly, vyzvednout děti ze školy, rozvést je na kroužky, nakoupit, vyzvednout děti z kroužků, uvařit večeři, zkontrolovat úkoly, strávit alespoň jednu nerušenou chvilku s partnerem, aby po tom všem upadly do postele a ráno začaly nanovo. Taková je realita většiny žen (a nejen jich) po celém světě.

Jestli vás každý den napadá neodbytná myšlenka, kde v tomhle nikdy nekončícím procesu vzít čas taky na sebe, pak na ni máme konečně platnou odpověď: Teď a tady. A pro začátek stačí udělat pár kliků - na touchpadu, pochopitelně. Pak si lze s klidem a radosti užít Vánoce a těšit se, že i na ty nejustaranější členky domácností konečně dojde.

Zapište si do kalendáře: Wellness, Bělohrad

Ať už tyhle řádky čtou dámy, které se v nich poznaly, nebo snad pánové, jež už delší dobu sledují svou drahou polovičku, jak den co den dělá maximum pro jiné, zatímco sama jaksi vadne, protože na péči o sebe nemá kdy, obě skupiny by měly vědět, že tohle bláznivé kolečko se dá zastavit.

Konkrétně v Lázních Bělohrad, kde dokáží z člověka sejmout tíhu všedních starostí a pohladit ho na těle i na duši. Ve Spa resort Tree of Life mu patří všechen čas světa. „Pobyty v tomto resortu překračují běžné standardy wellness. Každý krok, každý detail a každá procedura jsou pečlivě navrženy tak, aby poskytovaly klientům nezapomenutelný zážitek. Tady se wellness nestává jen módním trendem, ale filozofií, která proniká každým koutem tohoto úchvatného místa,“ tvrdí zdejší profesionálové, kteří pobyty a programy procedur sestavují s ohledem na pohodu i zdraví.

Samozřejmostí jsou relaxační masáže, kosmetické procedury, wellness cvičení a pochopitelně tady umí poradit i se stravováním. Maséři, trenéři, terapeuti i poradci ve Spa resort Tree of life vědí, že není jeden člověk jako druhý. A že tedy každý z nás potřebuje individuální péči, kterou umocní pohodlné ubytování v prostředí s elegantní architekturou. „Je to atmosféra, která podporuje klid a soustředění, což umožňuje klientům plně se ponořit do svého wellness zážitku. Každý den strávený v tomto resortu se stává nezapomenutelným zážitkem obohaceným o krásnou okolní přírodu. Procházky v lesoparku, ochutnávka přírodních léčivých pramen, nebo odpočinek u rybníka - vše přispívá k celkovému pocitu uvolnění a pohody,“ uvádějí tvůrci wellness programů.

Tady dokážou potěšit a pomoci na cestě k radosti ze života ve zdravém těle všem - mužům i ženám, těm, kdo potřebují regenerovat, odpočívat nebo třeba omladit a zhubnout. A mimochodem - klidně s celou rodinou po boku. Ve Spa resort Tree of life se umí postarat o všechny členy klanu. A vůbec přitom není třeba se bát o dostatek času pro sebe sama.

V hlavní roli dámy

Co si budeme povídat, čas je to nejdražší, co máme a co druhým můžeme dát. Kdo tedy chce letos skutečně potěšit ženu svému srdci drahou, péče odborníků na slovo vzatých je skvělou volbou vánočního překvapení.

Luxusní dárek ocení všechny, které vědí, že péče o vlastní tělo je základem pro spokojený život. „Program je spojením okouzlující relaxace a komplexní péče o tělo. Masáže, kosmetické procedury a wellness rituály vytvářejí pro každou ženu neopakovatelný zážitek, kde odreagování od každodenního shonu získává nový rozměr,“ slibují místní profesionálové.

Ti současně tvrdí, že nastartování procesu, který povede ke skutečné změně, nemusí být zdlouhavou záležitostí a že se lze stát za 7 dní o 7 let mladší. „Program není pouhým krátkodobým odpočinkem. Každá žena chce dobře vypadat, ale důležitější je se také dobře cítit. Tento pečlivě sestavený program postupně aktivuje všechna energetická centra a stimuluje produkci endorfinů a ostatních potřebných hormonů. Nejen mysl, ale i tělo potřebuje účinný koktejl procedur, které ho dokážou posunout o několik let nazpět.“

A dámám, jež by svým křivkám rády připomněly časy své největší slávy, doporučují: Hubněte s profesionály! „Harmonogram vychází z bohatých zkušeností resortu s péčí o ty, kteří touží ovládnout svou váhu. Odborníci v oboru poskytují klientům individuální plán stravování, cvičení a wellness procedur, které nejen pomáhají dosáhnout konkrétních cílů, ale také podporují trvalé změny v životním stylu,“ uvádějí tvůrci programu.

Teď už je asi každému jasné, že nový rok začíná tady a pokračuje, kdykoli budete chtít, ve Spa resortu Tree of life v Lázních Bělohrad.

Přejeme všem krásné svátky a do nového roku jen to nejlepší!

Tagy: