Děsivý případ z Las Vegas. Muž zavraždil svou přítelkyni, tělo udržoval pomocí klimatizace

George Anthony Bone zavraždil ve městě Las Vegas svou přítelkyni.

Vražda v Las Vegas

Svou přítelkyni zabil a následně žil po dobu dvou měsíců s jejím tělem v ložnici. Delikvent George Bone, který byl již dříve odsouzený za pohlavní zneužití nezletilých, je nyní obviněn z vraždy. Rodina usmrcené ženy odhalila pachatelův čin prostřednictvím nezvykle zvýšených účtů za klimatizaci.

Vedený sexuální delikvent, 31letý George Anthony Bone obýval se svou přítelkyní Beverly malý domek v americkém městě Las Vegas. Podle vyjádření sousedů bylo jejich soužití již od samého začátku velmi problematické.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Policisté zabili podezřelého z vražedného běsnění v Hamptonu. Muž se zadržení bránil střelbou

„Hádali se už od té doby, co se nastěhovali, ale poslední dobou se střety výrazně stupňovaly. Začalo to většinou už přes den, pokaždé se ozvalo několik výkřiků a bouchnutí dveřmi,“ tvrdí rezidenti okolních domů. „Vše pak vygradovalo hodinu či dvě po půlnoci. Často jsme slyšeli: ‚Nech mě být, nesahej na mě, dej ode mě ruce pryč!‘ a podobně,“ přibližují sousedé události, které měly být na denním pořádku.

Několik z nich pak potvrdilo, že hádky ustaly asi před dvěma měsíci. Tehdy podle policistů muž svou přítelkyni uškrtil. Její tělo našli později vyšetřovatelé ve skříni s páskem kolem krku. Tragédie některé obyvatele okolních domů nepřekvapila. „Dalo se to očekávat. Tušil jsem, že pokud se jeden z nich neodstěhuje, prostě to skončí smrtí,“ konstatoval jeden z nich.

Obviněný Bone tvrdí, že se zavražděnou se seznámili už na střední škole. Beverly ho měla prý v budoucích letech sama požádat, aby se k ní nastěhoval. Nakonec mezi nimi vznikl milostný vztah. Brzy poté se jí George svěřil, že byl odsouzen za pohlavní zneužívání nezletilých. Při hádkách pak měla žena tuto informaci využívat proti němu. Podle slov muže ho to velmi zraňovalo.

Sousedé tvrdí, že před zatčením měl postávat často venku v kostýmu čaroděje a s vlasy přes obličej. „Takto stával u keřů a jen tak se díval po okolí. Když teď víme, že byl veden jako sexuální delikvent, vše dává trochu smysl. Po čtvrti totiž běhá a hraje si spousta malých dětí,“ zaznělo z jejich strany.

Členové rodiny zavražděné se jí snažili celé dva měsíce kontaktovat, ovšem bez odpovědi. Teprve ve chvíli, kdy obdrželi účet za elektřinu v hodnotě sedmi set dolarů, se rozhodli osobně vyrazit za svou příbuznou. George Bone je v domě uvítal, dovedl je až do místnosti, v níž panovala klimatizací nastavená nízká teplota, a bez emocí jim ukázal Beverlyno tělo.

Tagy: