Detaily vraždy na Žižkově: Muži se měli hádat o ženu, pachatel bodnul soka dlouhým nožem

Policie se vyšetřuje potyčku na pražském Žižkově.

Pobodání na Žižkově skončilo tragédií

Za sobotní vraždou na pražském Žižkově byla hádka o ženu. Podle informací reportéra Krimi zpráv Matěje Rychlého spolu oba 45letí muži nejprve v klidu popíjeli. Postupně ale atmosféra zhoustla a přerostla v hádku.

Jablkem sváru měla být podle všeho žena. „Jeden z mužů pak měl vytáhnout prý opravdu dlouhý nůž a zaútočil na svého soka v lásce. Měl ho bodnout do hrudníku,“ popsal ve vysílání CNN Prima NEWS reportér Krimi zpráv Matěj Rychlý.

ČTĚTE TAKÉ: Krvavá smrt v hospodě na pražském Žižkově. Muž pobodal nožem druhého, oživování bylo marné

Podle něj si ale útočník brzy uvědomil, co způsobil. „Začalo mu to být líto a hned zraněného oživoval,“ přetlumočil Rychlý informace od svědků. Muže pak oživovali také policisté, nicméně marně, svým zraněním podlehl. Útočníkovi pak nezbylo nic jiného než se přiznat, protože na místě bylo velké množství svědků. Policie řeší případ jako vraždu, muži hrozí až 18 let vězení.

Podle místních je útočník elektrikářem. „Štamgastům pomáhal s různými melouchy u nich doma. Prý byl hodný a nikdy nebyl konfliktní,“ zjistil Rychlý s tím, že bar, kde k incidentu došlo, nyní střeží hlídka. V neděli tam pravděpodobně proběhne rekonstrukce trestného činu vraždy.

Tagy: