Dítě zemřelo, žena bojuje o život. Dálnici D10 uzavřela tragická nehoda

Na 61. kilometru dálnice D10 ve směru z Prahy na Turnov v pondělí po nehodě osobního auta zemřelo dítě. Podle informací CNN Prima NEWS šlo o chlapce. Řidičku havarovaného auta v kritickém stavu záchranáři letecky převezli do liberecké nemocnice. Dálnice byla několik hodin uzavřená. Informovaly o tom mluvčí záchranářů a policie.

„Hlášení jsme přijali krátce po 13:15, řidička Felicie z dosud neznámých příčin narazila do odstavené dodávky, v jejím autě cestovalo i nezletilé dítě,“ řekla policejní mluvčí Vlasta Suchánková.

Podle informací CNN Prima NEWS vyjížděli hasiči původně k požáru auta, na místě pak našli auto ve svodidlech, u kterého už zasahovali policisté. Řidička do odstavené dodávky, na kterou upozorňoval výstražný trojúhelník na krajnici, zřejmě narazila pravým rohem auta.

Ve voze zůstala zaklíněná řidička, kterou museli hasiči vystříhat. V kritickém stavu ji přepravili do liberecké nemocnice. Nezletilého chlapce, který seděl na podsedáku, se povedlo vyprostit, resuscitace ale byla neúspěšná.

Na místě zasahovalo několik policejních hlídek, místo nehody dokumentovali s pomocí dronů. Dálnice byla v úseku nehody okolo 61. kilometru u Mnichova Hradiště ve směru na Turnov uzavřena, řidiči museli jet po objízdné trase.

Tagy: