Dnes v KB Interview: Hypnotizér Jakub Kroulík dokáže navodit i stav zamilovanosti

Fenomenální hypnotizér Jakub Kroulík dokáže navodit i stav zamilování.

Fenomenální hypnotizér Jakub Kroulík bude hostem pořadu KB Interview

Zajímá vás síla sugesce? Stav hypnózy může být pro mnohé děsivá představa nebo naopak, velmi lákavá. Mistrem svého oboru je český mentalista a hypnotizér Jakub Kroulík, který je dnes hostem pořadu KB Interview Martina Moravce.

Změnou stavu vědomí, které se provádí hypnózou, můžete nahlédnout do podvědomí své mysli a provádět v ní pozitivní změny. Tato technika se často používá terapeuty a je úzce spojena s relaxací. Navození takového stavu je ale individuální a každý člověk má jiné předpoklady tzv. hypnabilitu.

Hypnotizér Jakub Kroulík je doslova fenoménem ve svém oboru. Člověka dokáže přivést do hypnózy neuvěřitelně hladce a jednoduše. Jednou z jeho oblíbených technik je například technika dopisem, kterou se inspiroval od švýcarského lékaře Antona Mesmera z 18. století. Jde o techniku, ve které vám dává pokyny pomocí obyčejné tužky a papíru.

Kroulík svého klienta a figuranta dokonce přiměl, aby se při natáčení reportáže zamiloval do reportérky. To a mnohem více uvidíte v dnešním KB Interview ve 21:25 na CNN Prima NEWS.

Na další rozhovory a reportáže pořadu KB Interview se můžete podívat zde.

Tagy: