Do Prahy přiletěl hollywoodský herec Adam Sandler. Kde na něj můžete narazit?

Herec Adam Sandler

Adam Sandler je v Praze (zdroj: CNN Prima NEWS)

Do Prahy dorazil známý americký herec Adam Sandler. V hlavním městě bude natáčet film Kosmonaut z Čech, ve kterém si zahraje hlavní roli Jakuba Procházky. Na herce již v centru české metropole narazili někteří fanoušci. Kde se bude nejčastěji pohybovat?

Film Kosmonaut z Čech je adaptací stejnojmenného románu spisovatele Jaroslava Kalfaře. Vypráví příběh o kosmonautovi, který se vydá na misi na Venuši, zatímco jeho život i láska na Zemi se pomalu vytrácí. Hlavního hrdinu příběhu ztvární právě Adam Sandler, jeho filmovou ženu Lenku si potom zahraje herečka Carey Mulliganová.

V centru Prahy již v úterý na herce narazili první fanoušci. Potkali ho během oběda v kubánské restauraci La Bodeguita del Medio v Kaprově ulici blízko Staroměstského náměstí. Fotografii na sociálních sítích sdílel například podnikatel Tomáš Ságl. Právě v okolí „Staromáku“ by se měl Sandler v nadcházejících týdnech často pohybovat.

Adam Sandler v Praze.

Posted by Tomáš Ságl on Tuesday, June 8, 2021

Zašel si na basketbal

Sandler si v Praze již stihl i zahrát basketbal s ženským klubem ZVVZ USK Praha. Na svém instagramovém profilu sdílel klub sérii fotografií celého týmu a Sandlera v basketbalovém dresu uprostřed mezi jednotlivými sportovkyněmi. „Dnešní milá návštěva tréninku lvic,“ napsal klub na Instagramu.

Kvůli natáčení by se měl Sandler kromě centra Prahy pohybovat také v okolí Barrandova. Na Twitteru se objevila Sandlerova fotografie z hlavního města, kterou údajně omylem pořídila mladá žena. „Moje přítelkyně mi poslala fotku, jestli může zaparkovat na jednom místě, a v rohu omylem vyfotila Adama Sandlera v Praze,“ napsal uživatel Jaroslav Honzik na Twitteru.

Herec je známý především z romantických a rodinných komedií jako 50x a stále poprvé, Trestná lavice, Zkus mě rozesmát nebo třeba Machři. V Praze se ale v současnosti nachází víc hollywoodských hvězd. Momentálně zde natáčí také herečka a modelka Cara Delevingne či herec Orlando Bloom, kteří spolu hrají v seriálu Carnival Row.

Tagy:
Orlando Bloom film herec natáčení Hollywood Praha fanoušci Staroměstské náměstí Cara Delevingne Adam Sandler