Dojemná slova matky zesnulého Hodbodě: Ztratila jsem to nejdražší

Ondřeji Hodboďovi, který si vzal koncem září život, přišly dát při pátečním rozloučení v nymburském krematoriu své sbohem stovky známých i přátel. Hodboďova matka zveřejnila na Facebooku poděkování lidem i srdceryvný vzkaz do nebe.

Hodboďova matka zveřejnila na svém Facebooku dojemný vzkaz. „Vždy jsi pro mě byl a i nadále zůstaneš moje zlatíčko, na které jsem tak hrdá! Žil jsi naplno a i za tak krátký čas jsi stihl dokázat víc než spousta lidí dohromady. Ztratila jsem to nejcennější a nejdražší. Tebe, Ondro.“

„Zůstala tu po tobě jen obrovská prázdnota, ale vím, že v mém srdci budeš navždy se mnou, a až nadejde i můj čas, tak budeme zase spolu. Pro mě jsi nezemřel, jen jsi spíš daleko ode mne,“ uvedla dále v příspěvku.

Poslední rozloučení proběhlo v pátek 2. října, kdy se s mladým atletem do Nymburka přišly rozloučit se slzami v očích stovky lidí. Matka tak poděkovala v dalším příspěvku všem, kteří rodinu podpořili. „Nesmírně si toho vážíme! Vaše podpora, ať už přes sociální sítě, osobně, nebo jakkoli jinak, nám dává sílu a i díky tomu víme, že na to nejsme sami. Děkujeme, moc to pro nás znamená.“

Atlet si vzal život

„S nezměrným zármutkem a bolestí v našich srdcích oznamujeme, že ve čtvrtek 24. září 2020 tragicky ukončil svůj život vynikající běžec a skvělý kamarád, atlet Ondra Hodboď. Ondro, zůstává tu po tobě obrovské prázdno...,“ napsal oficiální vyjádření nymburský klub na svém webu.

Ondřej Hodboď závodil převážně na středních tratích, v roce 2018 skončil na mistrovství Evropy dorostenců čtvrtý na 2 000 metrů překážek. Na domácím šampionátu měl z posledních čtyř let tituly ve steeplu ve svých kategoriích a v hale byl juniorským i dorosteneckým mistrem republiky na patnáctistovce.

Tagy: