
ON-LINE: Pekarová slíbila Zelenskému další pomoc. Rusko by šlo jinak do Evropy, děkovala mu
Návštěvníci si občas myslí, že v koktejlovém baru se zaručeně jen „chlastá“. Mýtus, koktejlový bar je primárně o zážitku, vysvětluje barový expert Jiří „George“ Němec v rozhovoru pro CNN Prima NEWS. Pořádá koktejlová školení, exkurze po vyhlášených pražských barech, nyní založil značku koktejlů v láhvi Cocktail Boy a sám o sobě říká, že krájí přes 25 let citrony po celém světě.
Hledáte místo k nezapomenutelné narozeninové oslavě? Rozlučce se svobodou? Anebo jen potřebujete alibi? Pak je pro vás tenhle music bar v centru Prahy tím pravým. Vítejte v Alibi, místě, které dokáže stále překvapovat.
Setkání šarmantních zástupců barů, kteří působí na první pohled jako celebrity. Jedná se ale o špičky pražské barové scény, které se sešly na jednom místě z jediného důvodu. Blíží se totiž Prague Cocktail Week a to obnáší důkladné přípravy.
V srdci pražské čtvrti Letná se nachází bar Cobra, který se stal oblíbeným místem pro místní i návštěvníky. Původně zde byla nonstop herna, avšak nový tým prostor zcela přetvořil a zachoval pouze původní název. Jak to nyní v podniku vypadá? Podívejte se v reportáži projektu Za barem.
Pokud si myslíte, že jste již zažili všechny trendy pražských barů, připravte se na výpravu do dvou míst, která vás donutí zamyslet se nad tím, co všechno může bar skýtat. Ideas are Bulletproof a AnonymouS Shrink's Office nejsou jen podniky s alkoholem, nýbrž zážitky, kde se spojuje umění, mystika a kapka toho záhadného kouzla. Vstupte s projektem Za barem do těchto světů, kde koktejly nejsou jen pití, ale filosofie.
Prague Cocktail Week. Jedinečná příležitost pro milovníky koktejlů a gastronomie vychutnat si týden plný zážitků, objevování nových chutí, míst a samozřejmě oslavu umění barového řemesla jako takového.
Po čem bary touží? Aby byly den co den narvané k prasknutí. Aby měly stálou klientelu a její uznání. A aby hosté milovali jejich drinky. No a jeden prototyp takového podniku tu máme. Tady je malá nápověda: Běžte do Krymské, hledejte nejplnější místo v ulici, usaďte se, dejte si Dekomponované tiramisu nebo Koprovku a buďte jako doma. S projektem Za barem jsme tak učinili a natočili pro vás reportáž. Vítejte v Café bar Pilotů.
Pamatujete na legendární pražský Grandhotel Evropa? Budova dospěla k ikonickému znovuzrození. Po téměř 10 letech rekonstrukce otevřel hotel W Prague, ve kterém se v podzemních prostorách nachází skrytý poklad – bar Minus One. Hosté tak mohou navštívit prémiovou koktejlovou scénu pod vedením držitele několika ocenění včetně Barmana roku Jana Šebka. A takový zážitek jsme si s pořadem Za barem nemohli nechat ujít.
Ve dne bistro, večer bar. Řeč je o pražském podniku Monk, který sídlí na Maltézském náměstí, tedy stejné adrese, jako někdejší proslulá restaurace U Vladaře. První pobočka bistra byla otevřena před šesti lety na Starém Městě v Michalské ulici. Dnes se ale projekt rozrůstá a do čela barového týmu se postavil ostřílený Matěj Kochan, jehož předchozím působištěm byl pražský bar AnonymouS. Čím je se svým týmem originální a jak propojuje koktejly s kulinářstvím, jsme zjišťovali s pořadem Za barem.
Whisky teče proudem, informace létají vzduchem, barmanská esa se rvou o titul a oči přítomných hostů nevědí, kam se dívat dřív. Právě tak vypadala akce Whisky Life! Prague, která proběhla začátkem listopadu a na české scéně není žádným nováčkem. A projekt Za barem u toho nemohl chybět.
Naše výhoda? Nejsme sezónní záležitost. Lidi s námi pořád rostou a my tu budeme ještě dlouho. Právě tak nahlíží rapper Paulie Garand na 20 let svého působení na scéně. Teď se dal znovu dohromady se svým libereckým parťákem Kennym Roughem a společně vydali novou desku, která navazuje na trhák MOLO z roku 2014. Co se změnilo během dekády v kariéře umělce, který neochvějně zakotvil na české hudební scéně?