CNN Prima News Pavlína Švarcová
Pavlína Švarcová

Pavlína Švarcová

šéfeditorka FTV Prima

Od dubna 2022 působí jako šéfeditor on-line zpravodajství FTV Prima. Dříve hrála v Jazz Docku, působila v diagnostickém ústavu pro mládež i v organizaci Člověk v tísni. (pavlina.svarcova@iprima.cz)

Více o autorovi >

Nejnovější příspěvky autora

Nejlepší bary světa na jednom místě. Mirror Hospitality Expo nabídlo sexy koktejly i české stálice
Za barem

Nejlepší bary světa na jednom místě. Mirror Hospitality Expo nabídlo sexy koktejly i české stálice

Bratislavu v květnu ovládly špičky barového řemesla a míchaly se koktejly, o kterých se vám zdá jen ve snech. Řeč je o Mirror Hospitality Expo. V prostorách hotelu Radisson Blu Carlton se sešli zástupci dvaatřiceti barů včetně těch českých jako Alma, Minus One či The Splendid. Jak taková okázalá dvoudenní akce rozšířená o Mirror Cocktail Week vypadala?

Další příspěvky autora

George Němec: Že se v barech jen chlastá? Mýtus. Promluvil i o trendech a hostech „s bičíkem“

Návštěvníci si občas myslí, že v koktejlovém baru se zaručeně jen „chlastá“. Mýtus, koktejlový bar je primárně o zážitku, vysvětluje barový expert Jiří „George“ Němec v rozhovoru pro CNN Prima NEWS. Pořádá koktejlová školení, exkurze po vyhlášených pražských barech, nyní založil značku koktejlů v láhvi Cocktail Boy a sám o sobě říká, že krájí přes 25 let citrony po celém světě.

Svět, kde jsou koktejly filosofií: Je libo sexy „cowboy“ styl nebo skrytou eleganci?

Pokud si myslíte, že jste již zažili všechny trendy pražských barů, připravte se na výpravu do dvou míst, která vás donutí zamyslet se nad tím, co všechno může bar skýtat. Ideas are Bulletproof a AnonymouS Shrink's Office nejsou jen podniky s alkoholem, nýbrž zážitky, kde se spojuje umění, mystika a kapka toho záhadného kouzla. Vstupte s projektem Za barem do těchto světů, kde koktejly nejsou jen pití, ale filosofie.

Koktejl à la koprovka nebo drink s temperami? Café bar Pilotů láká na „nekomfortní“ menu

Po čem bary touží? Aby byly den co den narvané k prasknutí. Aby měly stálou klientelu a její uznání. A aby hosté milovali jejich drinky. No a jeden prototyp takového podniku tu máme. Tady je malá nápověda: Běžte do Krymské, hledejte nejplnější místo v ulici, usaďte se, dejte si Dekomponované tiramisu nebo Koprovku a buďte jako doma. S projektem Za barem jsme tak učinili a natočili pro vás reportáž. Vítejte v Café bar Pilotů.