Dominika Gottová na dně. Manžel jí sebral peníze a pláchl pryč, nemá prý ani na nájem bytu

Nejstarší dcera zpěváka Karla Gotta Dominika se vrátila do Finska za svým manželem, hudebníkem Timo Tolkkim v dobré víře, že její život dostane zase smysl. Dát další šanci muži, který ji už několikrát zklamal, se ovšem zatím ukazuje jako chyba. Sebral jí část sociální podpory, odcestoval do Mexika za svými fanynkami a vrátit se hodlá až na konci roku. Dominika zůstala sama, nemá prý práci ani peníze a bojí se, co s ní bude dál.

Porušila slib, který dala svému otci Karlu Gottovi, že už se do Finska za Timem nikdy nevrátí, a teď už toho možná lituje. Místo očekávaného rozvodu vzala Dominika manžela na milost a přestěhovala se zpátky za ním s vidinou, že na všechno zlé zapomenou a začnou pěkně od nuly. „Po roce, co jsem žila v Česku, jsem se rozhodla vrátit ke svému manželovi. Sáhla jsem si na psychické dno a chtěla se vším skončit. Díky pomoci manžela Tima se tak nestalo. Věřím, že spolu budeme zase šťastní,“ vysvětlovala tehdy.

Od chvíle, co přistála v Helsinkách, však řeší jeden problém za druhým a místo znovuobnovené lásky prožívá obrovské zklamání. „Tolkki jí tvrdil, že bude vydělávat velké peníze a ona se nebude muset o nic starat. Skutečnost je však úplně jiná. Sebral jí část sociální podpory, z níž jde větší část do nájmu bytu, ve kterém žijí, a frnkl do Mexika. Na své sociální síti se chlubí fotografiemi, na kterých se líbá s exotickými kráskami. Vůbec nic se nezměnilo. Je pořád stejný,“ přiblížil CNN Prima NEWS současnou situaci Gottové zdroj z jejího okolí.

Vrátí se zpátky do Čech?

Dominika si z Čech přivezla jen pár stovek eur a ve Finsku prý živoří. Už několik měsíců se pokouší najít práci, ale zatím bez úspěchu. Navíc je na všechno sama a podle našich informací se utápí v depresích. Do médií však dává diplomaticky vyjádření o tom, že v každé domácnosti jsou nějaké rozepře. Tvrdí, že chce věřit, že je Timo v Mexiku pracovně, aby je uživil, a zároveň doufá, že jí v nejbližší době pošle peníze, aby měla z čeho zaplatit nájem…

Z okruhu jejích nejbližších se ovšem šíří jiné zvěsti. Dominika prý nevylučuje návrat do Čech. „Vážně o tom uvažuje. Pokud se Tolkki nezmění, nebude mít důvod tam dál setrvávat. Nic ji tam nedrží,“ prozradil zdroj redakce.

Gottová od manžela utekla už třikrát. Když se od něj stěhovala naposledy, na Finsku nenechala nit suchou. Prohlašovala, že už by tam žít nemohla. „Nikdy jsem si tam pořádně nezvykla. Miluji léto, slunce, tam byla pořád tma. Cítila jsem se tam dost osamocená, neměla jsem žádné přátele, nebylo ani kam pořádně jít. Jsem šťastná, že jsem zpátky doma. Prahu miluji. Je to nádherné město s překrásnou architekturou a spoustou možností, kam ve volném čase jít. Ve Finsku nebylo skoro nic,“ říkala.

Tagy: