Dopita mi chtěl pustit video rvačky se Soukupem, prozradil Vémola. A kdo bude příští soupeř?

Karlos Vémola byl hostem ve studiu CNN Prima NEWS

Vémola zavzpomínal na nejhorší práci i problémy se slávou

V posledních dnech se o něm mluvilo hodně jako o zápasníkovi i podcasterovi. Karlos Vémola totiž přišel kvůli zranění Samuela Krištofiče o zápas, a ještě předtím se hodně mluvilo o jeho rozhovoru s Jaromírem Soukupem. „Dokonce můžu prásknout, že jsem hned potom dostal přes Instagram zprávu od pana Dopity,“ prozradil český Terminátor v rozhovoru pro CNN Prima NEWS.

Zápas se Samuelem „Pirátem“ Krištofičem 9. listopadu v Bratislavě nebude. Fakt, se kterým se musel před pár dny Karlos Vémola smířit, protože se jeho slovenský rival zranil. Mělo se přitom jednat o jeho předposlední duel kariéry. O velkou derniéru se v létě postará třetí klání s Attilou Véghem. Potom prý Terminátor definitivně odloží zápasnické rukavice.

ČTĚTE TAKÉ: Vémolova odveta se slovenským rivalem se ruší. Nevím, co k tomu teď říct, přiznává bojovník

„Čím víc jsem si to nedokázal představit, tím víc je to reálnější. Protože moje tělo už pomalu dodělává po všech těch operacích a zraněních… Cítím to na sobě,“ přiznává devětatřicetiletý bijec. „A někdy by to člověk měl ukončit. Navíc teď vidím, když se mi zranil Pirát, jak je těžký najít soupeře, aby to dávalo pro lidi smysl. Aby mě, nebo organizaci Oktagon, nepoplivali, že to je pro mě jen nějaké žrádlo.“

Vémola sám neví, jak situaci se zrušeným soubojem vyřešit. „Těch variant je několik, ale už to není o tom, aby Oktagon uspokojil mě jako zápasníka, ale jde o to, uspokojit lidi, fanoušky. A těch jmen, se kterými bych mohl zápasit, aby to dávalo smysl a byl to tahák, není moc. Připadá v úvahu Pirát, Patrik Kincl a Attila Végh. Nikdo jiný tam prostě není.“

A jak si bojovník užíval několik týdnů bez zápasnického tempa, kdy jen čekal, zda si Végh řekne o trilogii? „První dva měsíce byly krásný. Protože jsem fakt nedělal nic a zažil jsem věci, které jsem nikdy v životě nezažil,“ pochvaluje si Vémola. „Byl jsem pořád doma s dětmi, zvířaty… Dokonce jsme se dostali do stádia, že se mě žena ptala, kdy už začnu zase chodit do gymu, že se to se mnou nedá vydržet.“

Přišel Soukup a ozval se Dopita

Čas mimo klec bojovník vyplňoval i natáčením vlastního podcastu, kde měl nedávno unikátního hosta. Jaromíra Soukupa, na němž byla ještě hodně znát nedávná potyčka s Miroslavem Dopitou.

„Hodně jsem si vážil toho, že přišel. A je pravdou, že kdykoliv jsem si s ním něco řekl, tak to platilo,“ pochválil Vémola bývalého mediálního magnáta. Prozradil navíc, že se mu brzy ozval i muž, jenž Soukupovi tvář poničil.

Podívejte se na rozhovor Karlose Vémoly s Jaromírem Soukupem

„Dokonce můžu prásknout, že jsem hned potom dostal přes Instagram zprávu od pana Dopity, který mi psal, že dávám Soukupovi prostor, že o něm šířím lži, že je drogový dealer. Odpověděl jsem, že se omlouvám, ale já tohle nikdy neřekl, jenom jsme zveřejnili, co řekl Jaromír. Ano, to jsem zveřejnil a dal jsem mu prostor,“ komentuje Vémola v rozhovoru pro CNN Prima NEWS.

„A velice rád dám prostor i jemu. Protože vždycky jsou dvě strany příběhu. V každém sporu. Takže budu rád, když ke mně přijde Dopita taky. On mi ale odepsal, že se k tomu nechce vyjadřovat, že to nechá řešit Policii České republiky. Což plně respektuju,“ přiznává bijec a podcaster v jedné osobě. „Ale nikdo nemůže říct, že jsem mu nenabídl ten prostor. Jaromírovi jsem dal prostor, ať přijde, a pokud by ke mně chtěl přijít i pan Dopita a říct svoji verzi, proč ne… Dokonce mi psal, že mi klidně pustí video, jak to bylo. Ale na rozhovor přijít nechtěl,“ dodává.

Tagy:
Instagram rozhovor Bratislava CNN Prima NEWS Česká pirátská strana Miroslav Dopita Karlos Vémola Jaromír Soukup sport Attila Végh bojová umění společenská rubrika sportovní disciplína kombinovaná bojová umění