Dorotka ze země Oz i sexy upírka. Celebrity oslavily Halloween, vládla Heidi Klum

Celebrity slavily Halloween

VIP Halloween

Halloweenský večer slavily celebrity po celém světě. Mezi nejoriginálnější masky se tradičně zařadily ty od topmodelky Heidi Klum, která miluje Halloween natolik, že si letos natočila krátký horor.

„A je to tady. Normálně bych nedělní večer pořádala každoroční halloweenskou párty, ale letos to vypadá trochu jinak. Místo toho vám s rodinou chceme jako první popřát bezpečný a strašidelný halloweenský víkend,“ napsala německá modelka na Instagramu a sdílela krátké hororové video.

Ani bývalý člen skupiny One Direction Harry Styles nezůstal s převlekem pozadu a vystoupil na tzv. Harryween v New Yorku jako Dorothy z Čaroděje ze země Oz. Nechyběly mu ani lesklé červené střevíce.

Se zajímavým kostýmem přišel také americký zpěvák Justin Bieber, který na sebe oblékl kostýmmedvěda. V jeho podání to byl ale gangsta méďa se spoustou zlatých řetězů kolem krku.

Herec Ryan Gosling vyrazil na koledu a během dne ze své skříně vytáhl i halloweenské tričko. Užít si halloweenský večer vyrazil do ulic spolu s manželkou a šesti dětmi dokonce i herec Alec Baldwin, který po nešťastné nehodě, kdy během natáčení neúmyslně zastřelil hlavní kameramanku Halyn Hutchinsovou, trávil čas doma s rodinou.

A jak se na anglosaský svátek tváří české celebrity? Za strašidelnou masku se nemusí stydět třeba Osmany Lafitta, Dominika Myslivcová nebo Týnuš Třešničková, která se proměnila v upírku.

Tagy: