Drzost a hyenismus: Dva muži za bílého dne ukradli mamince peněženku z kočárku

Muži ukradli peněženku z kočárku.

Zloději v Praze okradli ženu s kočárkem

Drzost a hyenismus – takové chování předvedli dva zloději. Okradli totiž ženu, která byla venku s malým dítětem. Z kočárku jí sebrali peněženku. Krádež se navíc stala přímo před jednou z pražských věznic. O případu informovala policie.

Zloději ženu okradli před pankráckou věznicí. Byla to otázka několika vteřin, využili toho, že nechala kočárek bez dozoru.

ČTĚTE TAKÉ: Obviněný muž z Teplic měl k vraždě mladé ženy použít nůž a sekeru. Soud ho poslal do vazby

Žena s kočárkem a malým dítětem procházela kolem vazební věznice. Následně jí chlapeček přeběhl na protější stranu silnice. Maminka přitom po celou dobu pozorovala svůj kočárek. V tu chvíli se přiblížila dvojice mužů a u opuštěného kočárku zastavila. Jeden z nich vytáhl peněženku, ve které byla hotovost, ale také platební karta a doklady. Přestože se žena okamžitě rozběhla s dítětem v náručí zpátky, zloděje se jí zastavit nepodařilo.

„Policisté prosí, abyste v případě, že poznáváte muže na kamerovém záznamu, informaci předali na tísňovou linku 158 nebo na jakékoliv policejní služebně,“ sdělila policejní mluvčí Eva Kropáčová pro CNN Prima NEWS.

Muži, kteří jsou podezřelí z toho, že kradli přímo před věznicí, se za mříže možná nakonec podívají. Soud je tam za krádež může poslat až na dva roky.

MOHLI JSTE PŘEHLÉDNOUT: Pobodání mezi manželi na Mělnicku: Svědci hovoří o motivu, zmiňují raněné dítě a psa

Tagy: