Obviněný muž z Teplic měl k vraždě mladé ženy použít nůž a sekeru. Soud ho poslal do vazby

Okresní soud v Teplicích poslal do vazby muže obviněného z brutální vraždy mladé ženy (2. 4. 2024).

Násilná smrt na Teplicku

Okresní soud v Teplicích v úterý dopoledne poslal do vazby 36letého Tomáše H., kterého policisté obvinili z nedělní vraždy ženy v Teplicích v komunitě narkomanů a lidí bez domova. Podle informací redakce CNN Prima NEWS měl obviněný mladou bezdomovkyni pobodat nožem a škrtit ji, následně do ní i sekat sekerou. Poté se snažil ukrýt tělo do popelnice. Za brutální zabití mu hrozí až výjimečný trest.

„Soud vyhověl mému návrhu a pan obviněný byl vzat do vazby,“ potvrdil státní zástupce Vladimír Jan. Soud shledal hned dva vazební důvody. Obviněný Tomáš H. by se prý mohl skrývat či uprchnout před spravedlností a trestnou činnost by mohl také zopakovat.

ČTĚTE TAKÉ: Pobodání mezi manželi na Mělnicku: Svědci hovoří o motivu, zmiňují raněné dítě a psa

Podle informací CNN Prima NEWS měl Tomáš H. ženu bodat nožem a škrtit u bývalé střední školy v Teplicích. Jeho běsnění tím ale neskončilo, bezvládné tělo své partnerky měl navíc i posekat sekyrou. Mrtvolu se měl následně podle informací CNN Prima NEWS snažit ukrýt do popelnice.

„Omlouvám se všem,“ uvedl obviněný muž směrem k novinářům. Za surovou vraždu mu v případě prokázání viny u soudu hrozí až 20 let vězení nebo doživotí.

Policisté obvinili muže již v pondělí, jak sdělili na sociální síti X. Podle informací CNN Prima NEWS se měla stát obětí mladá žena bez domova. Kriminalisté se zabývají případem již od neděle.

MOHLI JSTE PŘEHLÉDNOUT: Střelba na strážníka v Jablonci: Vyhrocený spor ukončili až policisté se samopaly a štíty

Tagy: