Energie Lucky Bílé je úžasná. Náš koncert bude „válec“, slibuje zpěvák kapely Čechomor Černý

Zpěvačka Lucie Bílá a kapela Čechomor pilně trénují na společný koncert, který předvedou na závodišti ve Velké Chuchli 28. června. V rozhovoru pro ShowTime přiznali, že spolupráce jim funguje, a to i díky společné energii. Každý z nich má během příprav i svůj rituál.

Už za necelý měsíc a půl, přesně 28. června, se na závodišti ve Velké Chuchli odehraje dvojkoncert Čechomoru a Lucie Bílé. Jak umělci ladí formu?

ČTĚTE TAKÉ: Vondráčková vyhrála další bitvu o svůj důchod, válka ale nekončí. Šlo mi o princip, napsala

„Říká se, že člověk do třicítky, čtyřicítky je takový, jako ho Pán Bůh stvořil, ale potom je už za to zodpovědný. V tréninku) musím být na sebe přísná. Na Chuchli se ale moc nepřipravuju, jen vím, že se jdu bavit a jdu bavit ostatní,“ přiznala známá zpěvačka.

S kapelou Čechomor si netradičně zazpívá řadu lidových písní. „Jsou tak laskavé, já se je nemusím ani učit, jsou to písničky, které všichni známe a které jsem si zpívala s maminkou,“ dodala Bílá.

Zpěvák Karel Holas se připravuje zase fyzicky. „Každé ráno buď běhám, nebo chodím, mám to tak mezi třemi až deseti kilometry, podle toho, jaký je den. To je nejlepší fyzička, příprava na koncert,“ vysvětlil s tím, že si pak koncert více užije.

„My jsme na tyhle super koncerty nebo větší koncerty připravení už dávno, protože jsme trénovali v hospodě,“ vtipkoval zpěvák František Černý. Dodal, že společně s Bílou jim to na prknech určitě půjde. „Energie, kterou má v sobě Lucka, je úžasná a až se to spojí, tak to bude docela válec pro lidi,“ dodal pro ShowTime.

Tagy: