Etzler si užívá dvouletého syna. Děti z předchozího vztahu se s ním ale nebaví

Miroslav Etzler a jeho nejmladší syn Samuel.

Miroslav Etzler ukázal syna

Miroslav Etzler si už třetím rokem užívá otcovství malého Samuela, kterého má se svojí současnou partnerkou Helenou. Přiznává ale, že své první tři potomky kvůli kariéře zanedbával a ti se s ním teď nebaví. Herec se nedávno stal dědečkem dvojčat a vztahy v rodině se snaží napravit.

Samuel se pro herce stal hnacím motorem každého dne. „On je v této těžké situaci nejlepší lék na tyhle bolesti, které máme všichni kolem. Já skoro rok nepracuji, takže pro mě to je někdy hodně smutné. On mě ale ráno zatahá za uši a říká: ,Jdeme!‘ a je to rozhodnuté,“ řekl herec Miroslav Etzler, kterému narození nejmladšího syna změnilo život.

Když ale Etzler před dvěma lety zjistil, že bude po čtvrté otcem, úplně nadšený z toho nebyl. „Byl vypnutý telefon, takže jsem se smiřovala s tím, že budu na malého sama. Ale ne, myslím si, že si trochu dítě přál,“ prozradila hercova partnerka Helena Bartalošová.

„Během celého toho zrání plodu jsem se toho dost obával,“ přiznal otevřeně Etzler. „Dítě bez táty to má těžký. Mě je 56 let, a to může přijít kdykoliv,“ vysvětlil herec. A obavy pokračovaly i během porodu, který nešel podle plánů.

„Císařský řez vůbec nebyl plánovaný. Začal opravdu za pět minut dvanáct a jenom díky jedné geniální paní doktorce, která situaci odhadla. Samík se narodil a už nedýchal, takže kdyby se čekalo na spontánní porod a nebyla by ta technika a dobří lékaři, tak tento krásný kluk by tady nebyl,“ popsal herec drama na porodním sále.

Od narození malého Samuela si Mirek užívá otcovství na sto procent a jejich společným veselým životem se rád chlubí i na sociálních sítích. „My spolu točíme různá videa, děláme fotky a chodíme na procházky. On je tak šikovný, že ve dvou a půl letech ujde i deset kilometrů sám bez kočárku,“ prozradil pyšný otec.

„Takhle, my si užíváme sami sebe, protože já jsem ty předchozí děti trochu propásl. Byl jsem dost velký kariérista. Ale teď si uvědomuji, co jsem vzal tamtěm dětem a oč všechno jsem já přišel, ale už to nenapravím,“ svěřil se Etzler.

Herec se svými třemi staršími dětmi nebyl ani dlouho v kontaktu. „Je to takové napjaté. Moje nejstarší dcera se nedávno stala maminkou dvojčat, takže já jsem dvojnásobný dědeček. Pomalu, ale jistě se to lepší. Uvidíme, jak to dopadne,“ dodal herec.

Samuela měl Etzler po padesátce, na nedostatek energie si ale nestěžuje, protože mu skoro nikdy nechybí. „Já mám skvělou výhodu, že moje partnerka je opravdu velmi dobrá maminka a těch úkonů, co je se Samem, zvládá minimálně pět procent a já těch pětadevadesát,“ žertoval herec.

„Je dobrý otec,“ podržela ho i přes vtípky jeho partnerka. „Sam ho miluje a on miluje Sama. Pomáhá mi se vším, takže pro mě je to lepší, protože jinak už by mi asi taky trošku hráblo,“ řekla s úsměvem na závěr hercova partnerka Helena.

Tagy: